Stomatološka ordinacija «Dental House»

"Dental House" - vaš put ka zdravom osmehu i izuzetnim stomatološkim uslugama.

U klinici "Dental House" ćete sresti visokokvalifikovanog stručnjaka, stomatologa Milenu, sa 8 godina iskustva, čije veštine i briga o vama obezbeđuju profesionalno i individualno lečenje. Nudimo širok spektar usluga, počevši od redovnog čišćenja i prevencije do složenih stomatoloških procedura.

"Dental House" je mesto gde se moderna tehnologija i pažljiv odnos spajaju kako bi stvorili zdrave osmehe..


Adresa: Celovečka 22
Cena usluga
Pregled
1000 RSD
Plombiranje
od 3000 RSD
Uklanjanje zubnog kamenca
od 3000 RSD
Lečenje kanala
od 2000 RSD
Aparatno lečenje kanala (1 kanal)
od 3000 RSD
Aparatno lečenje kanala (od 3 kanala)
od 7000 RSD
Vađenje zuba
od 2500 RSD
Vađenje zuba sa rezom
od 3000 RSD
Recenzije o Dental House
  O stomatološkim uslugama u Subotici

  Stomatološke usluge u Subotici: briga o vašem zdravlju


  Subotica, poznata po svom istorijskom i kulturnom nasleđu, takođe je dom za napredne stomatološke klinike koje nude širok spektar profesionalnih usluga. Jedan od vodećih stručnjaka u gradu je stomatolog Milena, čije veštine i iskustvo privlače pacijente iz različitih krajeva. U ovom članku detaljno ćemo razmotriti ključne stomatološke procedure koje se pružaju u Subotici i njihovu važnost za zdravlje usne šupljine.


  Plombiranje: obnova zubne strukture


  Plombiranje je osnovna stomatološka procedura usmerena na obnovu oštećenih zuba. Tokom lečenja, stomatolog čisti šupljinu od karijesa i puni je specijalnim materijalom kako bi sprečio dalju destrukciju zuba. U Subotici se koriste savremeni materijali kao što su kompoziti i keramika, koji obezbeđuju dugotrajnost i estetski izgled. Stomatolog Milena pažljivo bira materijal, uzimajući u obzir individualne karakteristike pacijenta, kako bi postigla najbolji rezultat.


  Uklanjanje zubnog kamenca: prevencija i zdravlje desni


  Zubni kamenac su čvrste naslage na površini zuba koje mogu dovesti do bolesti desni i gubitka zuba. Profesionalno uklanjanje zubnog kamenca u Subotici obavlja se uz pomoć ultrazvučnih skelera i drugih savremenih metoda koje obezbeđuju temeljno i bezbolno čišćenje zuba. Ova procedura ne samo da poboljšava izgled osmeha, već i sprečava razvoj gingivitisa i parodontitisa, što je izuzetno važno za dugoročno zdravlje usne šupljine.


  Lečenje kanala: spasavanje oštećenih zuba


  Kada infekcija prodre u pulp zuba, neophodno je lečenje kanala. Ova procedura ima za cilj uklanjanje inficiranih tkiva, čišćenje i dezinfekciju kanala, a zatim njihovo punjenje specijalnim materijalom. U Subotici se lečenje kanala obavlja uz korišćenje savremenih tehnologija i materijala, što omogućava očuvanje zuba i izbegavanje njegovog vađenja. Stomatolog Milena poseduje visoku kvalifikaciju u ovoj oblasti i uspešno sprovodi složene slučajeve lečenja kanala, vraćajući pacijentima zdravlje i komfor.


  Aparatno lečenje kanala: preciznost i efikasnost


  Aparatno lečenje kanala predstavlja naprednu metodu koja obezbeđuje maksimalnu preciznost i efikasnost. Uz pomoć specijalne opreme, stomatolog može detaljno istražiti korenske kanale i sprovesti proceduru sa visokim stepenom tačnosti. Ova metoda minimalizuje rizik od komplikacija i povećava verovatnoću uspešnog ishoda lečenja. U Subotici se aparatno lečenje kanala aktivno koristi, što omogućava pacijentima da dobiju kvalitetno i bezbedno lečenje.


  Vađenje zuba: rešenje složenih slučajeva


  U nekim slučajevima, kada zub nije moguće obnoviti, neophodno je njegovo vađenje. Ovo može biti povezano sa jakim oštećenjem, infekcijom ili nenormalnim položajem zuba. Procedura vađenja zuba u Subotici se obavlja sa maksimalnom pažnjom i posvećenošću komforu pacijenta. Stomatolog Milena, zahvaljujući svom iskustvu, brzo i bezbolno izvodi vađenje zuba, obezbeđujući minimalne posledice za zdravlje pacijenta.


  Vađenje zuba s rezom: složene hirurške intervencije


  Vađenje zuba s rezom je neophodno u slučajevima kada zub nije moguće izvaditi tradicionalnim putem zbog njegovog položaja ili stanja. Ova procedura uključuje rezanje desni kako bi se omogućio pristup zubu. U Subotici se ova operacija sprovodi uz korišćenje savremenih anestetika i instrumenata, što garantuje minimalni diskomfor za pacijenta. Milena, kao iskusni stomatolog-hirurg, uspešno izvodi takve operacije, obezbeđujući brzo oporavak i minimalne rizike.


  Stomatološke usluge u Subotici nude pacijentima napredne metode lečenja i prevencije bolesti usne šupljine. Plombiranje, uklanjanje zubnog kamenca, lečenje kanala, aparatno lečenje kanala, vađenje zuba i vađenje zuba s rezom — sve ove procedure se obavljaju sa visokom preciznošću i profesionalizmom. Stomatolog Milena, poznata po svojoj pažnji prema detaljima i brizi za pacijente, garantuje visok kvalitet pruženih usluga. Zahvaljujući takvim stručnjacima, stanovnici Subotice mogu biti sigurni u zdravlje svojih zuba i desni, uživajući u prelepom i zdravom osmehu.