Veslanje na dasci

Veslanje na dasci u blizini Subotice – jedinstven način da provedete vreme na svežem vazduhu. Vodena površina Palića, Bačke Topole i Kanjiže pruža idealne uslove za ovakav odmor, omogućavajući vam da uživate u prirodnim lepotama i tišini. Ovo je odlična prilika da uživate u prirodi, poboljšate zdravlje i dobijete mnogo pozitivnih emocija. Veslanje na dasci nije samo korisna fizička aktivnost, već i način da se odvojite od svakodnevnih briga. Iskusni instruktori će uvek biti uz vas kako bi obezbedili udobnost i sigurnost tokom cele šetnje.
Veslanje na jezeru Palić: utorak, četvrtak, petak, nedelja. Bačka Topola, Kanjiža: po dogovoru.
Cena usluga
Deca se voze samo oni koji znaju da plivaju i u pratnji roditelja (prsluk je obavezan).

Na izlet se svakom učesniku daje: sup daska, veslo, sigurnosni prsluk, vodootporna futrola za telefon.

Broj učesnika po jednom izletu: do 3 osobe.
Palić
1650 RSD
1 sat 30 min
Bačka Topola
od 2000 RSD
Kanjiža (r. Tisa)
od 2500 RSD
Recenzije o šetnjama
    O veslanju na dasci u Subotici

    Veslanje na dasci nije samo aktivan odmor, već pravi način da se otkrije lepota prirode i oseti harmonija sa okolinom. U području Palića, Bačke Topole i Kanjiže postoje neverovatni vodeni resursi koji su idealni za sup-surfing. Hajde da se upustimo u ovaj uzbudljivi svet i razmotrimo svaki od ovih vodotoka detaljnije.


    Jezero Palić


    Jezero Palić je prava dragocenost, smeštena samo nekoliko kilometara od Subotice. Njegove kristalno čiste i mirne vode kao da su stvorene za opuštajuće veslanje na dasci. Zamislite: klizite po površini vode, okruženi zelenim parkovima i baštama, dok se u vazduhu razleže pesma ptica. Ovo mesto kao da je stvoreno za odmor duše i tela.

    Na jezeru Palić možete uživati ne samo u prirodnim lepotama, već i istražiti brojne uvale i zalive. Svaka vožnja otkriva nove pejzaže i pruža nezaboravne utiske. Konstantin je uvek spreman da vam pomogne da savladate veslanje na dasci, kako biste mogli potpuno da se uronite u atmosferu mira i udobnosti.


    Jezero u Bačkoj Topoli


    Ako tražite mesto gde možete osetiti prirodu, jezero Bačka Topola je vaš izbor. Smešteno u istoimenom gradiću, privlači svojom prirodnom lepotom i čistim vodama. Veslanje na dasci ovde je prilika ne samo za bavljenje sportom, već i za meditaciju, slušajući zvuke prirode.


    Obale jezera su raznovrsne i slikovite. Možete glatko kliziti po vodi, posmatrajući zelene livade i šume koje okružuju jezero. Ovaj vodotok nudi mnogo zanimljivih ruta, gde možete pronaći skrovite kutke i uživati u osami. Nakon aktivne vožnje uvek možete organizovati piknik na obali ili se jednostavno odmarati, uživajući u pejzažima.


    Reka Tisa u Kanjiži


    Ovo je mesto za one koji traže dinamične i žive utiske. Brz tok reke daje veslanju na dasci posebnu oštrinu i živost. Ovde možete osetiti pravi adrenalin i postati deo moćnog vodenog toka.


    Veslanje na dasci po reci Tisi je jedinstvena prilika da vidite prirodu iz neobičnog ugla. Klizeći po vodi, možete posmatrati raznolikost flore i faune koje žive duž obala. Svaka ruta po reci se razlikuje po svojoj jedinstvenosti: od tihih uvala do živahnijih delova, gde voda vri i igra se na suncu.


    Uprkos aktivnom toku, reka Tisa ostaje bezbedna zahvaljujući profesionalizmu Konstantina. Uvek su spremni da vam pomognu da izaberete optimalnu rutu i obezbede vašu sigurnost, kako biste mogli uživati u svakom trenutku na vodi.

    Veslanje na dasci je sjajan način da provedete vreme na svežem vazduhu, uživajući u prirodi i baveći se aktivnim odmorom. Svako od ovih mesta je jedinstveno i nudi svoje neponovljive utiske.


    Veslanje na dasci nije samo vrsta aktivnog odmora, već način da pronađete harmoniju s prirodom, zaboravite svakodnevne brige i napunite se energijom. Pridružite se ovom uzbudljivom sportu i otkrijte novi svet avantura i uživanja.