Advokat za emigraciju iz Rusije

Zdravo, zovem se Andrej. Ja sam magistar građanskog prava i živim u Subotici.

Pomažem našim sunarodnicima sa sledećim kompleksom pitanja:
 • Kako ne prekršiti zakone u Rusiji, boraveći ili živeći u drugoj zemlji?
 • Kako pravilno sastaviti i ovjeriti punomoćje, boraveći u inostranstvu, za obavljanje radnji u Rusiji (prodaja imovine, skidanje sa vojne evidencije, zastupanje pred sudom i ne samo to) ili obrnuto, boraveći u Rusiji, za radnje u drugoj zemlji?
 • Kako pravilno plaćati poreze?
Cena usluga
Individulna konsultacija do 60 minuta
6200 РУБ
Individulna konsultacija do 30 minuta
4000 РУБ
Grupna konsultacija (najviše 6 osoba) u trajanju do 90 minuta
12000 РУБ
Konsultacija o pitanjima koja se tiču dvostrukog oporezivanja i mnogo toga
od 1000 РУБ
Izrada nacrta notarske i/ili druge punomoći, kako za
ruskog, tako i za stranog notara
od 1500 do 6200
РУБ
Izrada nacrta notarskog saglasja za pratnju maloletne dece, za odjavu i/ili prijavu maloletne dece na registraciju
1500 РУБ
Recenzije o Andrei
  O pravnim uslugama u Subotici

  Pravne usluge u Subotici: pouzdanost i profesionalizam


  Subotica nudi širok spektar pravnih usluga koje su neophodne kako fizičkim licima, tako i organizacijama. Kvalifikovani pravnici spremni su da pruže pomoć u raznim pravnim pitanjima, obezbeđujući visok kvalitet i pouzdanost svojih usluga. Pogledajmo osnovne vrste pravnih konsultacija i usluga dostupnih u gradu.


  Individualna konsultacija: personalizovan pristup


  Individualna pravna konsultacija pruža mogućnost dobijanja kvalifikovane pomoći u rešavanju konkretnih pravnih pitanja. Pravnici nude personalizovane konsultacije koje uzimaju u obzir sve specifičnosti situacije klijenta. To može biti pitanje porodičnog prava, nasledstva, građanskih sporova ili bilo koje druge pravne oblasti. Individualna konsultacija omogućava dublje razumevanje problema i pronalaženje optimalnog rešenja.


  Grupna konsultacija: kolektivno razmatranje


  Grupne konsultacije pružaju mogućnost raspravljanja pravnih pitanja u kolektivu. Ovo je posebno korisno za organizacije i kompanije koje se suočavaju sa kolektivnim radnim sporovima, korporativnim pitanjima ili zahtevaju izradu strategije zaštite interesa grupe ljudi. Grupna konsultacija omogućava efikasnije razmatranje i rešavanje problema uzimajući u obzir mišljenja i interese svih učesnika.


  Konsultacija o dvostrukom oporezivanju: minimizacija rizika


  Pitanja dvostrukog oporezivanja mogu biti složena i zahtevati specijalna znanja. Pravna konsultacija o dvostrukom oporezivanju pomaže u razumevanju međunarodnih poreskih sporazuma i izbegavanju prekomernih poreskih obaveza. Pravnici analiziraju finansijske transakcije, pomažu u izradi optimalne poreske strategije i minimizaciji rizika povezanih sa oporezivanjem u različitim zemljama.


  Izrada nacrta notarskog punomoćja: bezbednost i legitimitet


  Izrada nacrta notarskog punomoćja je važan aspekt pravne delatnosti. Notarsko punomoćje omogućava delegiranje ovlašćenja drugom licu, što je posebno važno u poslovanju ili rešavanju ličnih poslova. Pravnici pomažu u pravilnoj izradi teksta punomoćja, uzimajući u obzir sve pravne nijanse, što obezbeđuje bezbednost i legitimitet dokumenta.


  Izrada nacrta notarskog pristanka za pratnju maloletne dece: zaštita interesa


  Izrada nacrta notarskog pristanka za pratnju maloletne dece u inostranstvo je neophodna procedura za obezbeđenje bezbednosti i zakonitosti putovanja. Pravnici pomažu roditeljima da pravilno sastave ovaj dokument, uzimajući u obzir sve zahteve zakona. Ovo omogućava izbegavanje mogućih problema na granici i garantuje zaštitu interesa deteta.


  Druge pravne usluge: sveobuhvatan pristup


  Pored gorepomenutih usluga, pravnici u Subotici nude širok spektar drugih pravnih usluga. To može uključivati pomoć u izradi ugovora, zastupanje pred sudom, konsultacije o pitanjima nekretnina, zaštitu prava potrošača i još mnogo toga. Kvalifikovani pravnici obezbeđuju sveobuhvatan pristup rešavanju svih pravnih pitanja, garantujući pouzdanost i profesionalizam u svakoj situaciji.


  Andrej: profesionalizam i iskustvo


  Andrej, kvalifikovani pravnik, pruža ceo spektar pravnih usluga u Subotici. Njegovo iskustvo i profesionalizam omogućavaju rešavanje i najkompleksnijih pravnih zadataka, obezbeđujući visok kvalitet konsultacija i pouzdanost zastupanja. Andrej pomaže klijentima da se snađu u pravnim pitanjima i pronađu optimalna rešenja u različitim pravnim situacijama.


  Pravne usluge u Subotici pružaju široke mogućnosti za rešavanje pravnih pitanja. Individualne i grupne konsultacije, pomoć u pitanjima dvostrukog oporezivanja, izrada nacrta notarskih dokumenata i druge pravne usluge obezbeđuju pouzdanu podršku za fizička lica i organizacije. Profesionalizam i iskustvo pravnika, poput Andreja, garantuju visok kvalitet usluga i zaštitu interesa klijenata. Bez obzira na složenost situacije, u Subotici možete pronaći kvalifikovanu pravnu pomoć koja će vam pomoći da efikasno rešite sve pravne probleme.