Nega i terapeutska kozmetologija od Svetlane

Kozmetičar (medicinska sestra u kozmetologiji - 2016), srednje medicinsko obrazovanje (lečenje - 1996)

Različite vrste negujućih i terapeutski kozmetoloških procedura u kabinetu u samom centru Subotice.
Cena usluga
Higijensko čišćenje lica
3000-4000 RSD
Kombinovanoke
Ultrazvučno čišćenje lica
2500 RSD
Higijensko čišćenje leđa
3000-5000 RSD
Piling
2000-5000 RSD
(Mandelinski, azelainski, glikolni, salicilni, multi-kiselinski, retinol (žuti), Jesner)
Alginatna maska
500 RSD
(Prema tipu kože ili problemu)
Detox maska
700 RSD
Mezofrakciona terapija (Lice)
4000 RSD
Mezofrakciona terapija (Lice + vrat + dekolte)
5000 RSD
Mezofrakciona terapija (Kapci)
2500 RSD
Uklanjanje papiloma
500 RSD
Klasična masaža lica
2000 RSD
Guaša masaža lica
2500 RSD
Limfna drenaža lica
2000 RSD
Po Jaque masaža lica
2000 RSD
Negovateljska procedura "Sjaj"
2500 RSD
Negovateljska procedura "Brusnica"
2500 RSD
Mikronidling (Mezoroler)
2500-5000 RSD
Plazmapen (Kapci)
3000 RSD
Lečenje strija
od 1000 RSD
Lečenje pigmentnih mrlja
od 1000 RSD
Laminiranje trepavica
2500 RSD
Laminiranje trepavica i obrva
3000 RSD
Recenzije o Svetlani
 • Ирина
  Danas sam bila na čišćenju kod kozmetičarke Svetlane.
  Laka ruka, sve je uradila temeljno i nežno🦋
  Sada sam sveža
  kao srpska ruža 😀🌹
  Hvala ✨✨✨
 • Ольга
  Redovno i sa zadovoljstvom se „obnavljam“ kod Svete! Masaže, maske, razne procedure za negu - isprobala sam nekoliko varijanti. Rezultat me uvek raduje, čak i duge procedure su prijatne i ne naporne! Planiram ponovo!
 • Натали
  Devojke, radila sam piling kod Svete.
  Neki lagan.
  Ne znam kako se zove i šta je to bilo 🤪, ali koža je jednostavno čarobna!!!
  Toplo preporučujem svima, imam mešovitu kožu, pore su nestale 😅
 • Аня
  Već dva puta sam išla kod Svetlane, na čišćenje i piling. Zadovoljna sam rezultatom, idem opet. Takođe, sa Svetlanom je veoma prijatno razgovarati (meni je to važno). Cena je pristupačnija nego u Rusiji.
 • Наташа
  Takođe želim da napišem o našoj kozmetičarki Svetlani! Sigurna sam da je mnogi već poznaju i da su tražili njenu profesionalnu pomoć. Ali ne znaju svi da ona odlično radi i injekcione procedure. Proverila sam na sebi i radujem se svom odrazu u ogledalu💛
O kozmetologiji u Subotici

Kozmetološke usluge u Subotici: umetnost nege kože


Savremene kozmetološke procedure omogućavaju ne samo očuvanje mladosti i lepote, već i rešavanje mnogih problema sa kožom. U Subotici se nudi širok spektar usluga koje će vam pomoći da postignete idealno stanje kože i istaknete vašu prirodnu privlačnost. U ovom članku ćemo razmotriti najpopularnije procedure i njihove prednosti.


Čišćenje kože: osnova zdravog lica


Čišćenje kože je važan korak u nezi lica jer pomaže u uklanjanju nečistoća, viška sebuma i mrtvih ćelija. Procedura se izvodi uz pomoć specijalnih sredstava i aparature, što omogućava dubinsko čišćenje bez oštećenja kože. Rezultat je sveža, glatka koža koja je spremnija za dalju negu.


Piling: obnavljanje i regeneracija


Piling je procedura koja uklanja gornji sloj kože, stimuliše obnavljanje ćelija i poboljšava teksturu kože. Postoji nekoliko vrsta pilinga: hemijski, mehanički i enzimski, a svaki se bira individualno u zavisnosti od tipa kože i problema koje treba rešiti. Nakon pilinga, koža izgleda mlađe i sjajnije.


Alginatna maska: intenzivna hidratacija


Alginatna maska je procedura koja pruža dubinsku hidrataciju i ishranu kože. Maska je napravljena od alginata, prirodnih polisaharida dobijenih iz morskih algi. Ona poboljšava tonus kože, smanjuje otok i daje licu svež izgled. Alginatna maska je pogodna za sve tipove kože i može se koristiti kao samostalna procedura ili u kombinaciji sa drugim tretmanima.


Detox maska: čišćenje i obnavljanje


Detox maska pomaže u uklanjanju toksina i nečistoća iz kože, poboljšavajući njeno opšte stanje i izgled. Maska na bazi aktivnih sastojaka, kao što su glina, ugalj ili biljni ekstrakti, sužava pore, smanjuje upale i daje koži zdrav sjaj. Detox maska je posebno korisna za stanovnike gradova sa zagađenim vazduhom i one koji su podložni čestom stresu.


Mezofrakcijska terapija: inovativni pristup


Mezofrakcijska terapija je savremena metoda koja kombinuje prednosti mezoterapije i frakcionalnog lasera. Procedura je usmerena na podmlađivanje kože, smanjenje bora i poboljšanje njene strukture. Svetlana, iskusni kozmetolog, izvodi mezofrakcijsku terapiju uz korišćenje najnovije opreme, što garantuje visoku efikasnost i sigurnost tretmana. Rezultat je primetno poboljšanje stanja kože već nakon prvih seansi.


Uklanjanje papiloma: sigurnost i udobnost


Uklanjanje papiloma je procedura koja pomaže u eliminisanju kožnih izraslina, poboljšavajući izgled i sprečavajući moguće komplikacije. Svetlana koristi savremene metode uklanjanja, kao što su laser ili radiotalasni nož, koji omogućavaju brzo i bezbolno uklanjanje papiloma uz minimalan rizik od ožiljaka i oštećenja.


Masaža lica: relaksacija i podmlađivanje


Masaža lica je procedura koja kombinuje negu kože i opuštanje. Tehnike masaže pomažu u poboljšanju cirkulacije, povećanju tonusa mišića i poboljšanju opšteg stanja kože. Redovni tretmani masaže smanjuju otoke, izglađuju bore i daju licu svež i odmoran izgled.


Mikronidling: stimulacija i obnavljanje


Mikronidling je procedura koja stimuliše obnavljanje kože uz pomoć mikroskopskih igala. Svetlana sprovodi mikronidling koristeći profesionalnu opremu, što omogućava postizanje maksimalnih rezultata. Procedura poboljšava teksturu kože, smanjuje pore i pospešuje proizvodnju kolagena, čineći kožu čvršćom i mlađom.


Plazma terapija: prirodno podmlađivanje


Plazma terapija je metoda podmlađivanja kože uz korišćenje sopstvene plazme pacijenta. Procedura pomaže u poboljšanju tena, smanjenju bora i stimulaciji regeneracije ćelija. Svetlana izvodi plazma terapiju koristeći visokokvalitetne materijale i poštujući sve norme sigurnosti, što garantuje odličan rezultat i minimalne rizike.


Lečenje strija i pigmentnih mrlja: obnavljanje lepote


Strije i pigmentne mrlje su česti problemi kože koji mogu znatno narušiti njen izgled. U Subotici se nude efikasne metode lečenja ovih problema, uključujući lasersku terapiju, hemijske pilinge i specijalne maske. Svetlana bira individualne programe lečenja koji omogućavaju vidljivo poboljšanje stanja kože i vraćanje njenog ravnog i lepog tona.


Laminiranje trepavica i obrva: izražajan pogled


Laminiranje trepavica i obrva je procedura koja daje dlakama volumen, sjaj i negovan izgled. Laminiranje pomaže u stvaranju prirodnog i izražajnog pogleda, čineći trepavice i obrve gušćim i fleksibilnijim. Procedura takođe hrani i jača dlake, što pospešuje njihov rast i poboljšanje stanja.


Zaključak


Kozmetološke usluge u Subotici nude širok spektar mogućnosti za negu kože i očuvanje njene lepote i zdravlja. Čišćenje kože, piling, alginatne i detox maske, mezofrakcijska terapija, uklanjanje papiloma, masaža lica, mikronidling, plazma terapija, lečenje strija i pigmentnih mrlja, laminiranje trepavica i obrva — sve ove procedure pomoći će vam da postignete idealno stanje kože. Svetlana, profesionalni kozmetolog, s pažnjom i brigom pristupa svakom klijentu, nudeći individualna rešenja i garantujući visok kvalitet usluga. Obratite joj se kako biste iskusili sve prednosti savremenih kozmetoloških metoda i uživali u lepoti i zdravlju svoje kože.