Dental House Fogászat

Dental House – az egészséges mosoly és a kiemelkedő fogászati szolgáltatások útja. A Dental House klinikán magasan képzett szakemberrel, Milena fogorvossal találkozhat, akinek 8 éves tapasztalata és odafigyelése biztosítja a professzionális és személyre szabott kezelést.

Széles körű szolgáltatásokat kínálunk, a rendszeres tisztítástól és megelőzéstől kezdve a bonyolultabb fogászati beavatkozásokig. A Dental House olyan hely, ahol a modern technológiák és a figyelmes bánásmód egyesülnek az egészséges mosolyok megteremtése érdekében.

Cím: Celovečka 22
Szolgáltatások árai
Vizsgálat
1000 RSD
Tömés
3000 RSD-től
Fogkő eltávolítása
3000 RSD-től
Gyökérkezelés
2000 RSD-től
Eszközös gyökérkezelés (1 csatorna)
3000 RSD-től
Eszközös gyökérkezelés (3 vagy több csatorna)
7000 RSD-től
Fogeltávolítás
2500 RSD-től
Fogeltávolítás metszéssel
3000 RSD-től
Vélemények a Dental House-ról
  A fogászati ​​szolgáltatásokról Szabadkán

  Fogászati ​​szolgáltatások Szabadkán: gondoskodás az egészségéről


  Szabadka, amely híres történelmi és kulturális örökségéről, otthont ad számos modern fogászati ​​klinikának, amelyek széles körű professzionális szolgáltatásokat kínálnak. A város egyik vezető szakembere Milena fogorvos, akinek szaktudása és tapasztalata vonzza a betegeket különböző helyekről. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a Szabadkán elérhető legfontosabb fogászati ​​eljárásokat és azok jelentőségét a szájüreg egészségének megőrzésében.


  Tömés: a fogszerkezet helyreállítása


  A tömés alapvető fogászati ​​eljárás, amely a sérült fogak helyreállítására irányul. A kezelés során a fogorvos megtisztítja a fogüreget a szuvasodástól, majd speciális anyaggal tölti fel, hogy megakadályozza a további romlást. Szabadkán modern anyagokat, például kompozitokat és kerámiát használnak, amelyek tartósságot és esztétikát biztosítanak. Milena fogorvos gondosan választja ki az anyagot, figyelembe véve a páciens egyéni igényeit, hogy a legjobb eredményt érje el.


  Fogkőeltávolítás: megelőzés és ínyegészség


  A fogkő kemény lerakódás a fogak felszínén, amely ínybetegségekhez és fogvesztéshez vezethet. A professzionális fogkőeltávolítást Szabadkán ultrahangos tisztítókkal és más modern módszerekkel végzik, amelyek alapos és fájdalommentes tisztítást biztosítanak. Ez az eljárás nemcsak a mosoly megjelenését javítja, hanem a gingivitis és a parodontitis kialakulását is megelőzi, ami elengedhetetlen a szájüreg hosszú távú egészségéhez.


  Gyökérkezelés: a sérült fogak megmentése


  Amikor a fertőzés behatol a fogbélbe, szükség van gyökérkezelésre. Ez az eljárás célja az elfertőződött szövetek eltávolítása, a gyökércsatornák megtisztítása és fertőtlenítése, majd speciális anyaggal történő feltöltése. Szabadkán a gyökérkezelést modern technológiák és anyagok felhasználásával végzik, ami lehetővé teszi a fog megőrzését és az eltávolítás elkerülését. Milena fogorvos magasan képzett ezen a területen, és sikeresen végzi a bonyolult gyökérkezeléseket, visszaadva a páciensek egészségét és kényelmét.


  Gépies gyökérkezelés: pontosság és hatékonyság


  A gépies gyökérkezelés egy korszerű módszer, amely maximális pontosságot és hatékonyságot biztosít. Speciális berendezés segítségével a fogorvos részletesen megvizsgálhatja a gyökércsatornákat, és nagy pontossággal végezheti el az eljárást. Ez a módszer minimalizálja a szövődmények kockázatát és növeli a kezelés sikerének esélyét. Szabadkán a gépies gyökérkezelést széles körben alkalmazzák, ami lehetővé teszi a páciensek számára a minőségi és biztonságos kezelést.


  Foghúzás: a nehéz esetek megoldása


  Bizonyos esetekben, amikor a fog nem helyreállítható, szükség van annak eltávolítására. Ez erős károsodással, fertőzéssel vagy a fog rendellenes elhelyezkedésével függhet össze. A foghúzási eljárást Szabadkán a lehető legnagyobb gondossággal és figyelemmel végzik a páciens kényelme érdekében. Milena fogorvos, tapasztalatának köszönhetően, gyorsan és fájdalommentesen végzi a foghúzást, biztosítva a páciens egészségét minimális következményekkel.


  Foghúzás bemetszéssel: bonyolult sebészeti beavatkozások


  A foghúzás bemetszéssel olyan esetekben szükséges, amikor a fog nem távolítható el hagyományos módszerrel annak elhelyezkedése vagy állapota miatt. Ez az eljárás magában foglalja az íny bemetszését a foghoz való hozzáférés érdekében. Szabadkán ezt a műtétet modern érzéstelenítőkkel és eszközökkel végzik, ami minimális kényelmetlenséget garantál a páciens számára. Milena, mint tapasztalt fogorvos-sebész, sikeresen végzi ezeket a műtéteket, biztosítva a gyors felépülést és minimális kockázatot.


  A fogászati ​​szolgáltatások Szabadkán modern kezelési és megelőzési módszereket kínálnak a szájüreg egészségének megőrzése érdekében. A tömés, a fogkőeltávolítás, a gyökérkezelés, a gépies gyökérkezelés, a foghúzás és a foghúzás bemetszéssel mind magas pontossággal és professzionalizmussal kerülnek végrehajtásra. Milena fogorvos, aki híres figyelmességéről és pácienseiről való gondoskodásáról, garantálja a nyújtott szolgáltatások magas minőségét. Az ilyen szakembereknek köszönhetően Szabadka lakói biztosak lehetnek fogaik és ínyeik egészségében, élvezve a szép és egészséges mosolyt.