Popravka i restauracija tapaciranog nameštaja
Prepravka stolica, sofa, uzglavlja kreveta, fotelja i drugih proizvoda tapaciranog nameštaja korišćenjem prirodne i eko kože, širokog asortimana klasičnih i modernih tkanina i punjenja.

Izrada po meri tapaciranog nameštaja za kafiće, barove, restorane, karaoke barove, medicinske i administrativne organizacije.
Cena usluga
Prepravka sofa
od 15000 RSD
Prepravka sofe kožom
od 20000 RSD
Popravka nameštaja
od 600 RSD
Prepravka fotelja
od 8000 RSD
Prepravka stolica
od 1200 RSD
Recenzije o usluzi
  O popravci i restauraciji nameštaja u Subotici

  Popravka i restauracija nameštaja u Subotici: vraćanje udobnosti i stila


  Nameštaj je važan deo svakog enterijera, stvarajući udobnost i toplinu u našim domovima i kancelarijama. Vremenom, čak i najkvalitetniji nameštaj može izgubiti svoj prvobitni izgled i funkcionalnost. U takvim slučajevima, usluge popravke i restauracije nameštaja dolaze u pomoć, omogućavajući mu da povrati svoju lepotu i produži vek trajanja. U Subotici se nude profesionalne usluge presvlačenja i popravke sofa, fotelja i stolica, što omogućava vlasnicima nameštaja da uživaju u njegovom obnovljenom izgledu.


  Presvlačenje sofa: novi život vašeg nameštaja


  Sofa je centar svake dnevne sobe, mesto za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima. Vremenom, presvlaka sofe može da se istroši, izgubi boju ili jednostavno zastari. Presvlačenje sofe je odlično rešenje koje omogućava da se osveži njen izgled i unese nova svežina u enterijer. Stručnjaci za presvlačenje u Subotici nude širok izbor tkanina i materijala koji odgovaraju različitim ukusima i stilovima. Osim toga, presvlačenje omogućava da se poprave sitni nedostaci i ojača konstrukcija sofe, čineći je ne samo lepom, već i čvrstom.


  Presvlačenje fotelja: udobnost i stil


  Fotelje, kao i sofe, igraju važnu ulogu u enterijeru. One stvaraju udobne kutke za čitanje, odmor ili rad. Međutim, kao i svaki drugi nameštaj, mogu se istrošiti i izgubiti privlačan izgled. Presvlačenje fotelja omogućava ne samo da im se vrati prva lepota, već i da se poboljša njihova udobnost. Majstori za presvlačenje koriste kvalitetne materijale i moderne tehnologije, što osigurava dugotrajnost i estetičnost obnovljenog nameštaja. Osim toga, mogu se odabrati nove tkanine koje će se skladno uklopiti u ukupni stil prostorije.


  Presvlačenje stolica: udobnost i estetika


  Stolice su neizostavan deo svake trpezarije ili kuhinje. One treba da budu ne samo udobne, već i lepe. Presvlačenje stolica omogućava da se osveži njihov izgled, učini ih udobnijim i dugotrajnijim. U Subotici stručnjaci nude raznovrsne materijale i presvlake koje pomažu u stvaranju harmoničnog enterijera. Presvlačenje takođe uključuje popravku rama i zamenu punjenja, čineći stolice udobnim i čvrstim za dugi niz godina.


  Popravka nameštaja: funkcionalnost i dugovečnost


  Ponekad nameštaj zahteva ne samo kozmetičke izmene, već i ozbiljnu popravku. Polomljeni ramovi, pokvareni mehanizmi, istrošeni delovi – sve to može učiniti nameštaj neupotrebljivim. Popravka nameštaja omogućava da se povrati njegova funkcionalnost i produži vek trajanja. U Subotici majstori nude kompletan spektar usluga popravke nameštaja, uključujući zamenu delova, jačanje konstrukcija i popravku mehaničkih elemenata. Takav pristup omogućava ne samo da se nameštaj vrati u život, već i da se učini pouzdanijim i udobnijim.


  Individualni pristup i kvalitet rada


  Svaki komad nameštaja je jedinstven, zato zahteva individualni pristup. Stručnjaci za presvlačenje i popravku nameštaja u Subotici uzimaju u obzir sve karakteristike konstrukcije i materijala kako bi postigli najbolji rezultat. Važan aspekt je upotreba kvalitetnih materijala i savremenih tehnologija, što osigurava dugovečnost i estetičnost nameštaja. U procesu rada majstori pažljivo proveravaju svaki element kako bi garantovali visok kvalitet izvršenja narudžbina.