Usluge manikira od ruskog majstora Nataše

Diplomirani majstor za nokte i permanentnu šminku sa velikim iskustvom. Kombinovani manikir, nadogradnja noktiju, korekcija noktiju, jačanje noktiju keratinskim gelom. Permanentna šminka. Puder obrve. Akvarelne usne. Strelice sa senčenjem. Ispunjavanje među trepavicama.
Любые дизайны бесплатно!


Adresa: ul. Dimitrija Tucovica 9
Cena usluga
Nadogradnja noktiju
3000 RSD
Kombinovani manikir
1200 RSD
Popravka nokta
200 RSD
Korekcija i farbanje obrva
600 RSD
Korekcija noktiju
2200 RSD
Jačanje keratinskim gelom
1600 RSD
Tatuiranje usana
5000 RSD
Tatuiranje obrva
5000 RSD
Strelice
5000 RSD
Strelice sa senkama
6000 RSD
Ispunjavanje među trepavicama
2500 RSD
Recenzije o Nataši
  O manikiru i tetovaži u Subotici

  Manikir i tetovaže u Subotici: umetnost nege i izražavanja


  Manikir i tetovaže su postali ključni elementi u izražavanju ličnog stila i održavanju urednog izgleda. U Subotici postoji mnogo salona koji nude visokokvalitetne usluge manikira i tetoviranja, omogućavajući klijentima da se osećaju negovano i samouvereno. U ovom članku ćemo detaljno razmotriti najpopularnije usluge iz ove oblasti i njihove prednosti.


  Manikir: nega i estetika


  Manikir je osnovni korak u nezi ruku i noktiju, pružajući uredan i atraktivan izgled. Postoje različite tehnike manikira, uključujući klasičan, francuski, gel-lak i mnoge druge. Svaki od ovih stilova pruža specifične prednosti, od dugotrajnosti do estetske privlačnosti. U salonima u Subotici, stručnjaci koriste visokokvalitetne proizvode i moderne tehnike kako bi osigurali da vaši nokti budu zdravi i lepi. Manikir uključuje i tretmane za negu zanoktica i hidrataciju kože, što doprinosi celokupnom izgledu vaših ruku.


  Tetoviranje: trajni umetnički izraz


  Tetovaže su postale popularan način izražavanja ličnog stila i umetničkih sklonosti. Proces tetoviranja uključuje nanošenje trajne boje na kožu pomoću igala, stvarajući dizajn koji može biti jednostavan ili veoma složen. U Subotici, iskusni umetnici za tetovaže nude širok spektar stilova, od tradicionalnih do modernih, osiguravajući da svaki klijent pronađe nešto što odražava njegovu ličnost i estetiku. Tetovaže su pažljivo planirane i izvedene s naglaskom na sterilnost i preciznost, pružajući bezbedan i kvalitetan rezultat.


  Korekcija i uklanjanje tetovaža: druga šansa za kožu


  Ponekad se ljudi odlučuju za korekciju ili uklanjanje tetovaža zbog promenjenih preferencija ili profesionalnih zahteva. U Subotici su dostupne usluge laserskog uklanjanja tetovaža, koje su sigurne i efikasne. Ovaj proces uključuje razgradnju pigmenta u koži pomoću lasera, omogućavajući telu da ga prirodno eliminiše. Usluge korekcije tetovaža takođe su popularne, omogućavajući umetnicima da preoblikuju ili poboljšaju postojeće dizajne.


  Nail art: kreativnost na noktima


  Nail art ili umetnost ukrašavanja noktiju omogućava izražavanje kreativnosti i individualnosti kroz različite dizajne i tehnike. U Subotici, saloni nude širok spektar opcija, od jednostavnih i elegantnih dizajna do složenih i umetničkih kreacija. Koriste se razne tehnike, uključujući crtanje, korišćenje šablona, kamenčića i drugih ukrasa. Nail art je savršen način da dodate jedinstveni pečat vašem izgledu i istaknete svoj stil.


  Manikir i tetovaže u Subotici nude brojne mogućnosti za izražavanje stila i negu tela. Bilo da se odlučite za klasičan manikir, kreativan nail art, trajnu tetovažu ili lasersko uklanjanje starih dizajna, stručnjaci u subotičkim salonima osiguraće vam visokokvalitetne usluge. Negovani nokti i jedinstvene tetovaže pomoći će vam da se osećate samouvereno i izražajno, svakodnevno naglašavajući vašu individualnost i stil. Posetite salone u Subotici i otkrijte sve prednosti profesionalne nege i umetničkog izraza.