Medicinska i relaksaciona masaža

Sertifikovani maser (od 1998. godine), visoko medicinsko obrazovanje, pedijatar.

Različite vrste masaže (medicinska, anticelulitna, međuroterapeutska, relaks i dr.), dečija medicinska i preventivna sa kompleksom gimnastike od 4 nedelje. Sa izlaskom na kućnu adresu pacijenta u Subotici.
Cena usluga
Masaža lečena i profilaktička za decu, od 4 nedelje starosti
2500 RSD
1 sat
Masaža lečena i profilaktička za decu, od 4 nedelje starosti
3500 RSD
1 sat 30 min
Kombinovane tehnike kozmetičkog i relaks masaža
2500 RSD
1 sat
Kombinovane tehnike kozmetičkog i relaks masaža
3500 RSD
1 sat 30 min
Masaža + piling (celo telo)
4000 RSD
1 sat 30 min
Lečena klasična masaža za odrasle (dostupno samo za osobe bez kontraindikacije)
2500 RSD
1 sat 30 min
Lečena klasična masaža za odrasle (dostupno samo za osobe bez kontraindikacije)
3500 RSD
1 sat 30 min
Recenzije o Nataši
  • Полина
    Nije mi dozvoljena mezoterapija, ali se ne brinem, jer mi masaža kod Svetlane zamenjuje tu proceduru. Redovno idem već skoro godinu dana - rezultat je čaroban. Efekat je vidljiv nakon svakog tretmana. Preporučujem Svetlanu: sjajan majstor i izvanredna osoba!
  • Тамара
    Juče sam radila limfnu drenažu, odmah se oseća manje vode u telu! Koža je već ravnija i čvršća. Plus, sama masaža je odlična, 1.5 sati, nije bolna, osim limfe rade se i mišići. A to što Natasa dolazi kući sa svojim stolom je posebno zadovoljstvo)) Sledeći tretman je u petak, jedva čekam!
  • Мария Мышкина
    Hvala Nataši, radila je profesionalnu masažu mojoj ćerki. Preporučujem svima koji žele kvalitetnu masažu i pozitivne emocije! 🤗
O terapeutskom i preventivnom masažu u Subotici

Medicinska i zdravstvena masaža u Subotici: zdravlje i lepota


U gradu Subotici nude se raznovrsne usluge medicinske i zdravstvene masaže koje pomažu u održavanju zdravlja i poboljšanju kvaliteta života kako odraslih, tako i dece. U ovom članku razmotrićemo ključne vrste masaže koje pruža Nataša u Subotici i njihove koristi za organizam.


Terapeutska i preventivna masaža za decu od najranijeg uzrasta


Briga o zdravlju dece počinje od najranijih godina, a masaža igra važnu ulogu u tome. Terapeutska i preventivna masaža za decu usmerena je na poboljšanje cirkulacije, jačanje mišića i povećanje opšteg tonusa organizma. Stručnjaci u Subotici koriste meke i delikatne tehnike kako bi osigurali bezbednost i udobnost mališana tokom procedura.


Masaža za decu pomaže u borbi protiv problema kao što su hipertonus i hipotonus mišića, loše držanje, kao i u jačanju imunološkog sistema. Redovni seansi masaže omogućavaju smanjenje verovatnoće oboljenja i poboljšanje opšteg stanja deteta. Roditelji mogu biti sigurni u profesionalizam Nataše, koja ima veliko iskustvo u radu sa decom i uzima u obzir sve karakteristike dečijeg organizma.


Tehnike kozmetičke i relaks masaže


Kozmetička i relaks masaža idealna je za oslobađanje od napetosti i poboljšanje stanja kože. U Subotici su predstavljene različite tehnike koje omogućavaju postizanje željenih rezultata u najkraćem roku. Kozmetička masaža usmerena je na poboljšanje tonusa kože, smanjenje oteklina i uklanjanje sitnih bora. Majstori koriste specijalne kreme i ulja koja hrane i hidriraju kožu, čineći je glatkom i elastičnom.


Relaks masaža pravo je spasenje za one koji osećaju stres i umor. Meke, glatke pokrete pomažu opuštanju, oslobađanju mišićne napetosti i poboljšanju raspoloženja. Relaks masaža takođe doprinosi normalizaciji sna i opšteg psihoemocionalnog stanja, što je posebno važno u uslovima savremenog ritma života.


Skrivanje


Skrivanje je procedura koja omogućava čišćenje kože od mrtvih ćelija i poboljšanje njene teksture. U Subotici stručnjaci nude skrivanje koristeći prirodne sastojke kao što su morska so, šećer, kafa i med. Ovi sastojci ne samo da efikasno uklanjaju mrtve ćelije, već i hrane kožu, čineći je mekom i glatkom.


Skrivanje se preporučuje redovno raditi kako bi se održavala koža u odličnom stanju. Nakon procedure koža postaje osjetljivija na hidratantna i hranjiva sredstva, što omogućava postizanje maksimalnog efekta od upotrebe kozmetičkih proizvoda.


Terapeutska klasična masaža za odrasle


Terapeutska klasična masaža jedna je od najtraženijih procedura među odraslima u Subotici. Ona pomaže u borbi protiv bolova u leđima, vratu i ramenima, poboljšava pokretljivost zglobova i obnavlja normalnu cirkulaciju krvi. Nataša koristi različite tehnike, uključujući gnječenje, trljanje i vibraciju, kako bi postigla maksimalni terapeutski efekat.


Ova vrsta masaže preporučuje se kod osteohondroze, radikulitisa, miozitisa i drugih bolesti lokomotornog aparata. Terapeutska masaža takođe pomaže u poboljšanju opšteg stanja, oslobađanju mišićne napetosti i povećanju radne sposobnosti. Redovni seansi doprinose jačanju imunološkog sistema i poboljšanju kvaliteta života.


Zaključak


Masažne usluge u Subotici nude širok spektar mogućnosti za održavanje zdravlja i lepote. Terapeutska i preventivna masaža za decu, kozmetička i relaks masaža, skrivanje, kao i terapeutska klasična masaža za odrasle — sve ove procedure usmerene su na poboljšanje fizičkog i emocionalnog stanja klijenata. Obrativši se Nataši, možete biti sigurni u visok kvalitet usluga i individualni pristup svakom pacijentu. Kao rezultat, redovni seansi masaže pomoći će vam da sačuvate zdravlje, mladost i lepotu na duge godine.