Frizerski salon ZORAN-Hair-o.in.

U jednom od prijatnih delova Subotice već 26 godina postoji mesto gde svaki klijent pronalazi svoj jedinstveni stil. Ova frizerska radnja postala je simbol besprekornog majstorstva i visokog nivoa usluge.

Proširivši se do filijala u Budimpešti i Beogradu, naši majstori nude ne samo majstorski izvedene frizure, već i složeno farbanje koje će istaći vašu individualnost. Svadbene frizure koje stvaraju naši stručnjaci čine važne trenutke vašeg života još posebnijim. Dozvolite nam da postanemo deo vaše priče!

Adresa salona: Ive Lole Ribara 6
Cena usluga
Feniranje
800 RSD
Žensko šišanje
2200 RSD
Pramenovi i farbanje
3000 RSD
Balayage
10000 RSD
Highlights
10000 RSD
Svadbena frizura (moguć dolazak na adresu)
6000 RSD
Recenzije o ZORAN-Hair-o.in.
  • Анастасия
    Želim da ostavim recenziju o radu majstora Zorana.
    Izvanredan majstor! Zoran me je veoma toplo dočekao! Bio je pažljiv prema meni i mojim željama. Predložio mi je oblik frizure koji mi najbolje odgovara. Rezultat me je veoma obradovao, ispalo je moderno. Lako je održavati frizuru čak i nakon dužeg vremena.

    Posebno želim da istaknem Zoranovu ljubaznost. Primio me je hitno uoči Božića, kada je bilo nemoguće zakazati u drugim salonima. Veoma sam zahvalna Zoranu na učtivosti, razumevanju i profesionalizmu.
O frizerskom salonu u Subotici

Frizerske usluge u Subotici: visok nivo stručnosti i individualni pristup


Subotica je poznata ne samo po svom kulturnom nasleđu, već i po širokom spektru frizerskih usluga koje pružaju visoko kvalifikovani majstori. Jedan od takvih salona je ZORAN-Hair-o.in, koji svojim klijentima nudi jedinstvena rešenja za kreiranje savršenog izgleda. U ovom članku ćemo razmotriti osnovne usluge salona, uključujući žensko šišanje, složeno farbanje i venčane frizure sa dolaskom na kućnu adresu.


Žensko šišanje: stil i individualnost


Žensko šišanje nije samo skraćivanje kose, već prava umetnost koja omogućava da se istakne individualnost i lepota svake žene. U ZORAN-Hair-o.in majstori uzimaju u obzir sve karakteristike kose i lica klijenta kako bi stvorili savršenu frizuru koja se harmonično uklapa u celokupan izgled. Tokom rada koriste se samo kvalitetni alati i proizvodi, što garantuje besprekoran rezultat.


Svako šišanje počinje konsultacijom, tokom koje majstor saznaje želje klijenta, procenjuje strukturu kose i oblik lica. Ovo omogućava izbor najprikladnije frizure koja će istaknuti prednosti i prikriti eventualne nedostatke. Na kraju, svaka klijentkinja dobija ne samo stilizovanu, već i lako održivu frizuru koja zadržava oblik i volumen do sledeće posete salonu.


Složeno farbanje: višeslojnost i dubina boje


Složeno farbanje, kao što su balayage ili highlights, omogućava da kosa dobije višeslojnost i dubinu boje, stvarajući efekat prirodnih preliva. U salonu ZORAN-Hair-o.in majstori koriste najnovije tehnike i kvalitetne boje, što osigurava postojan i lep rezultat.


Balayage je tehnika kod koje se boja nanosi slobodnim potezima, stvarajući mekane prelaze i prirodan efekat osunčane kose. Ova metoda omogućava postizanje individualnog i jedinstvenog rezultata koji ističe prirodnu lepotu kose.


Highlights ili pramenovi predstavljaju osvetljavanje pojedinačnih pramenova, što frizuri daje volumen i svežinu. U zavisnosti od željenog efekta, mogu se odabrati različite nijanse koje se harmonično uklapaju sa osnovnom bojom kose i dodaju sjaj i originalnost izgledu.


Majstori salona ZORAN-Hair-o.in pažljivo biraju nijanse i tehniku farbanja, uzimajući u obzir tip i stanje kose klijenta. Zahvaljujući visokom nivou stručnosti i individualnom pristupu, rezultat uvek prevazilazi očekivanja, a kosa ostaje zdrava i sjajna.


Venčana frizura sa dolaskom na kućnu adresu: udobnost i savršenstvo


Venčana frizura je važan deo izgleda mlade koja treba biti besprekorna i harmonično se uklapati sa venčanicom i šminkom. U ZORAN-Hair-o.in nude uslugu kreiranja venčanih frizura sa dolaskom na kućnu adresu, što osigurava maksimalnu udobnost i praktičnost na taj važan dan.


Majstori salona rade u skladu sa svim željama mlade, nudeći različite varijante frizura, od klasičnih do modernih i kreativnih. Svaka frizura se razvija individualno, uzimajući u obzir stil venčanja, oblik lica i tip kose. Tokom rada koriste se samo profesionalni proizvodi koji osiguravaju postojanost frizure tokom celog dana.


Dolazak majstora na kućnu adresu omogućava mladi da izbegne nepotrebnu gužvu i stres povezan sa odlaskom u salon na dan venčanja. Ovo pruža mogućnost da se mirno pripremi za ceremoniju i uživa u svakom trenutku svog posebnog dana. Majstori ZORAN-Hair-o.in garantuju da će venčana frizura izgledati savršeno i zadržati oblik do kraja večeri.


Frizerske usluge u Subotici pružaju stanovnicima i posetiocima grada široke mogućnosti za kreiranje stilizovanog i negovanog izgleda. Žensko šišanje, složeno farbanje i venčane frizure sa dolaskom na kućnu adresu – sve ove usluge omogućavaju da se istakne individualnost i prirodna lepota svakog klijenta. U salonu ZORAN-Hair-o.in rade profesionalci koji sa pažnjom i brigom pristupaju svakom klijentu, garantujući visok kvalitet i besprekoran rezultat. Posetite ZORAN-Hair-o.in kako biste osetili magiju profesionalne nege kose i uživali u savršenom izgledu svaki dan.