Iznajmljivanje automobila u Subotici

Na raspolaganju su automobili komforne i ekonomske klase.
Cena usluga
Osiguranje za Srbiju, Balkan i EU uključeno.
Peugeot 5008
От 40 €/dan
Automatski/Dizel
Peugeot 208
От 30 €/dan
Automatski/Dizel
Fiat Punto
От 20 €/dan
Ručno/Dizel
Ford Focus 2.0 TDCI Hečbek
От 35 €/dan
Automatski/Dizel
Citroen C-Elysee MT 1.6
От 25 €/dan
Ručno/Dizel
Volkswagen Touran AT 2.0 TDI (7 mesta)
От 40 €/dan
Automatski/Dizel
 • Da li se uzima depozit prilikom iznajmljivanja automobila?
  Да. От 100 до 200 евро по Сербии, 300 евро с выездом за границу.
 • Kakva je politika za gorivo?
  Automobil se preuzima sa punim rezervoarom i čist. Vraća se sa punim rezervoarom i čist.
 • Da li postoje ograničenja u pogledu pređenih kilometara?
  Da. 1-3 dana - 300 km dnevno, 4-7 dana - 250 km dnevno, 8 dana i više - 200 km dnevno. Kilometri se sabiraju. Prekoračenje je 12 RSD / km.
 • Da li automobil ima osiguranje?
  Da. Osiguranje od autoodgovornosti (OSAO) i kasko osiguranje su uključeni.
 • Da li je dozvoljen izlazak iz zemlje?
  Da. Postoje ograničenja za neke zemlje.
 • Da li postoje dodatne naknade za izlazak iz zemlje i za drugog vozača u ugovoru?
  Ne.
 • Da li radite 24 časa dnevno?
  Ne. Postoji radno vreme. Za izlazak van radnog vremena naplaćuje se dodatna naknada.
 • Koji dokumenti se pružaju?
  Pruža se ugovor o najmu, zapisnik o preuzimanju i kompletna dokumentacija za vozilo.
 • Da li su dostupna dečja sedišta?
  Da.
 • Da li je uključen prolaz kroz naplatne rampe?
  Ne. Naplatne rampe i naplatni parkinzi se plaćaju od strane klijenta.

Recenzije o iznajmljivanju automobila
 • Александр
  Pozdrav svima 😊 Uzeo sam Peugeot 5008 na 3 dana. Auto mi se dopao u svakom smislu. Prostran, dobra vožnja. Lako se upravlja, volan je stabilan pri brzinama, bez vibracija. Hvala ekipi, Nataliji i Igoru. Poseban respekt za Aleksandra, menadžera za izdavanje vozila. Sve je bilo jasno i precizno.

  Vjačeslav
 • Антон Б
  Hvala! Sve je uspješno iznajmljeno i vraćeno, prijatni ljudi, dobar auto (uzeo sam mali Peugeot)👍
Iznajmljivanje automobila u Subotici

Iznajmljivanje automobila u Subotici: udobnost i sloboda kretanja


Iznajmljivanje automobila postaje sve popularnija usluga koja pruža udobnost i slobodu kretanja. U Subotici su dostupni različiti modeli automobila koji mogu zadovoljiti potrebe kako turista, tako i lokalnih stanovnika. Razmotrimo glavne modele automobila koji se mogu iznajmiti u ovom gradu i njihove prednosti.


Peugeot 5008: porodična udobnost


Peugeot 5008 je prostran i udoban SUV, idealan za porodična putovanja. Ovaj automobil je opremljen savremenim tehnologijama koje obezbeđuju bezbednost i udobnost u vožnji. Prostrana unutrašnjost i veliki prtljažnik čine ga odličnim izborom za duža putovanja sa porodicom ili prijateljima. Iznajmljivanjem Peugeot 5008 dobijate priliku da uživate u komforu i sigurnosti na putu.


Peugeot 208: stil i ekonomičnost


Peugeot 208 je kompaktan i ekonomičan automobil, savršen za gradske vožnje. Odlikuje se modernim dizajnom i niskom potrošnjom goriva, što ga čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Manevrabilnost i male dimenzije Peugeot 208 omogućavaju lako parkiranje u uslovima gustog gradskog saobraćaja. Iznajmljivanje ovog automobila biće isplativo rešenje za one koji cene stil i ekonomičnost.


Fiat Punto: pouzdanost i praktičnost


Fiat Punto je pouzdan i praktičan automobil koji je popularan zbog svoje jednostavnosti i udobnosti u vožnji. Ovaj kompaktni hečbek je idealan za gradske vožnje i kraća putovanja. Fiat Punto ima dobru upravljivost i ekonomičnu potrošnju goriva, što ga čini privlačnim izborom za iznajmljivanje. Izabravši ovaj automobil, dobijate pouzdanog saputnika za svakodnevne vožnje.


Ford Focus: dinamika i udobnost


Ford Focus je automobil koji kombinuje dinamiku i udobnost. Opremljen je savremenim sigurnosnim sistemima i udobnostima, što svaku vožnju čini prijatnom i sigurnom. Prostrana unutrašnjost i ergonomska sedišta obezbeđuju komfor kako vozaču, tako i putnicima. Iznajmljivanjem Ford Focus možete biti sigurni u pouzdanost i uživanje u vožnji ovog automobila.


Volkswagen Touran AT 2.0 TDI: multifunkcionalnost i ekonomičnost

Volkswagen Touran AT 2.0 TDI je multifunkcionalan i ekonomičan automobil, koji je idealan kako za porodična putovanja, tako i za poslovna putovanja. Opremljen snažnim 2.0-litarskim turbo dizel motorom, ovaj automobil obezbeđuje odlične performanse i nisku potrošnju goriva. Prostrana unutrašnjost sa mogućnošću transformacije sedišta čini ga pogodnim za prevoz i putnika i velikog prtljaga. Savremeni sigurnosni sistemi i asistenti za vozača obezbeđuju visok nivo udobnosti i sigurnosti na putu. Iznajmljujući Volkswagen Touran AT 2.0 TDI, dobijate pouzdanog i ekonomičnog saputnika za bilo koje putovanje.


Citroen C-Elysee MT 1.6: prostranost i ekonomičnost


Citroen C-Elysee MT 1.6 je prostran sedan, savršen za vožnju kako po gradu, tako i van njega. Ovaj automobil kombinuje ekonomičnost i udobnost, što ga čini privlačnim izborom za iznajmljivanje. Prostrana unutrašnjost i veliki prtljažnik omogućavaju udobno smeštanje svih potrebnih stvari, dok savremeni sigurnosni sistemi obezbeđuju mirnu vožnju.


Prednosti iznajmljivanja automobila


Iznajmljivanje automobila u Subotici nudi brojne prednosti. Pre svega, to je mogućnost izbora automobila koji savršeno odgovara vašim potrebama, bilo da je to kompaktan gradski automobil ili prostran porodični SUV. Drugo, iznajmljivanje automobila omogućava izbegavanje troškova održavanja i popravke, jer o tome brine iznajmljivač. Treće, iznajmljivanje automobila pruža slobodu kretanja i nezavisnost od javnog prevoza.


Uslovi iznajmljivanja automobila


Procedura iznajmljivanja automobila u Subotici je jednostavna i praktična. Potrebno je imati vozačku dozvolu i pasoš. Rent-a-car kompanije nude fleksibilne uslove iznajmljivanja, koji mogu uključivati kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje. Pored toga, često se nude dodatne usluge poput iznajmljivanja dečijih sedišta, navigacionih uređaja i osiguranja.