Hotel za pse i mačke

Mali hotel za vaše ljubimce. Smeštaj u kavezima, u posebnoj sobi ili slobodan.

Od vas — vakcine, hrana, činije, igračka.

Od nas — nega, briga, video i foto izveštaji.
Cena usluga
Od 1 do 10 dana
1300 RSD
Od 10 do 20 dana
1000 RSD
Preko 20 dana
800 RSD
Popust od 30% za smeštaj 2 ili više ljubimaca
1000 RSD
Recenzije o hotelu
  O hotelu za životinje u Subotici

  Hotel za životinje u Subotici: komfor i briga


  Vlasnici kućnih ljubimaca često se suočavaju sa situacijama kada moraju ostaviti svoje ljubimce na nekoliko dana. U takvim slučajevima pomaže hotel za životinje, gde psima i mačkama obezbeđuju udobne uslove i odgovarajuću negu. U Subotici postoji specijalizovana ustanova koja nudi širok spektar usluga za čuvanje ljubimaca, što omogućava vlasnicima da budu sigurni u njihovu bezbednost i dobrobit.


  Usluge hotela za životinje


  Osnovna usluga hotela je čuvanje životinja na bilo koji broj dana. Bez obzira na to da li je potrebno ostaviti ljubimca na jedan dan ili na duži period, stručnjaci će obezbediti udoban smeštaj i pažljivu negu. Hotel poseduje sve potrebne uslove za smeštaj pasa i mačaka: udobne boksove, mekane ležaljke, igračke i prostore za šetnju.


  Svaka životinja dobija individualni pristup, uzimajući u obzir njene potrebe i navike. Ljubimcima se obezbeđuje uravnotežena ishrana koja odgovara njihovom uzrastu i zdravstvenom stanju. Osim toga, osoblje hotela prati zdravstveno stanje životinja, redovno obavljajući preglede i po potrebi pružajući veterinarsku pomoć.


  Individualni pristup svakom ljubimcu


  Pre smeštanja u hotel, vlasnik popunjava upitnik u kojem navodi karakteristike i sklonosti svog ljubimca. Ovo omogućava osoblju da bolje razume potrebe svake životinje i stvori joj maksimalno udobne uslove. Ako ljubimac zahteva posebnu negu ili ima specifične medicinske potrebe, to se takođe uzima u obzir pri smeštaju.


  Psi imaju redovne šetnje na svežem vazduhu, igre i treninge koji pomažu u održavanju njihove fizičke aktivnosti i emocionalnog stanja. Mačke uživaju u komforu posebno opremljenih zona gde mogu da se penju, igraju i odmaraju u mirnoj atmosferi.


  Popust pri smeštaju više ljubimaca


  Hotel nudi povoljne uslove za vlasnike koji imaju više kućnih ljubimaca. Pri smeštaju više od dva ljubimca odobrava se popust od 30%. Ovo omogućava vlasnicima da uštede na čuvanju, a da pritom svojim ljubimcima obezbede kvalitetnu negu i udobne uslove boravka.


  Bezbednost i higijena


  Jedan od ključnih aspekata rada hotela je obezbeđivanje bezbednosti i higijene. Svi prostori se redovno dezinfikuju, čime se sprečava širenje infekcija i parazita. Životinje se drže u čistoći i redu, a njihovi boksovi se čiste nekoliko puta dnevno.


  Osoblje hotela pažljivo prati zdravstveno stanje ljubimaca, i pri najmanjim znacima nelagodnosti životinja dobija potrebnu veterinarsku pomoć. Zahvaljujući tome, vlasnici mogu biti sigurni da su njihovi ljubimci u sigurnim rukama i da dobijaju odgovarajuću negu.


  Druženje i pažnja


  Jedan od važnih aspekata čuvanja u hotelu je pažnja i briga koju ljubimci dobijaju. Osoblje posvećuje vreme svakom ljubimcu, igrajući se s njim, mazeći ga i razgovarajući. Ovo je posebno važno za životinje koje teško podnose razdvojenost od vlasnika.


  Stručnjaci hotela se trude da stvore atmosferu koja je maksimalno slična domaćoj, kako bi se ljubimci osećali udobno i sigurno. Osim toga, vlasnici mogu redovno dobijati foto i video izveštaje o stanju svojih ljubimaca, što im omogućava da budu mirni za njihovo blagostanje.


  Hotel za životinje u Subotici pruža odličnu uslugu za čuvanje pasa i mačaka, obezbeđujući udobne uslove boravka, pažljivu negu i individualni pristup svakom ljubimcu. Mogućnost smeštaja na bilo koji broj dana, popusti pri smeštaju više ljubimaca i visok nivo bezbednosti čine ovu ustanovu idealnim izborom za vlasnike kućnih ljubimaca. Posetivši hotel za životinje u Subotici, možete biti sigurni da će vaši ljubimci dobiti najbolju moguću negu i biti srećni i zadovoljni tokom vašeg odsustva.