Tutor za matematiku, ruski i engleski jezik

Zovem se Artem Geht, fudbalski analitičar i novinar, kao i tutor sa 10-godišnjim iskustvom i više od 50+ dece i tinejdžera u mom rezimeu. Predmeti koje predajem svim zainteresovanim:

• Matematika — školovao sam se u najboljoj matematičkoj školi u Rusiji, završio matematički razred, studirao na matematičkom fakultetu Visoke škole ekonomije. Poboljšaću vaše rezultate, zainteresovaću vas za predmet, pokazaću olimpijsku — zanimljivu! — matematiku ili ću vas pripremiti za bilo koji ispit;
• Ruski jezik — važno je ne zaboraviti jezik u drugoj zemlji + govoriti i pisati pravilno!;
• Engleski jezik — unaprediću vaš razgovorni engleski, sam tečno govorim (ako vas zanima, poboljšaću i vaš akcenat!:))
• Šah — igram od svoje treće godine, trenutno imam rejting 2000-2100. U Rusiji sam podučavao grupu u privatnom vrtiću, kao i povećavao rejting i razumevanje osnovnih principa igre kod dece i odraslih koji su radili sa mnom.

Znam kako pronaći pristup svakom učeniku, cenu možemo dogovoriti lično.
Časovi se održavaju online ili na bilo kojoj lokaciji koja vam odgovara — u kafiću u centru grada ili kod vas kod kuće.

Pišite mi, biće mi drago da pomognem svima koji žele :)
Cena usluga
Matematika: deca i tinejdžeri školskog uzrasta
1500 RSD
60 min
Matematika: priprema za ispite/studenti
3000 RSD
60 min
Matematika: olimpijske zadatke do 8. razreda uključujući
2000 RSD
60 min
Engleski jezik
1000 RSD
60 min
Ruski jezik: priprema za ispite
2500 RSD
60 min
Ruski jezik: deca i tinejdžeri školskog uzrasta
1500 RSD
60 min
Šah
1500 RSD
60 min
Recenzije o Artimu
  O repetitorstvu u Subotici

  Repetitorstvo u Subotici: znanje i uspeh


  Obrazovanje igra ključnu ulogu u životu svakog čoveka, a dobijanje kvalitetnog znanja često zahteva individualni pristup. U Subotici se nude raznovrsne usluge repititorstva koje pomažu učenicima i studentima da uspešno savladaju školske zadatke i pripreme se za ispite. U ovom članku ćemo razmotriti glavne oblasti repititorstva, koje uključuju matematiku, engleski i ruski jezik, kao i šah.


  Matematika: od osnova do viših nivoa


  Matematika je jedan od najvažnijih i najtežih predmeta u školskoj i univerzitetskoj nastavi. Mnogi učenici se suočavaju sa teškoćama u razumevanju matematičkih koncepta i rešavanju zadataka. Repetitorstvo iz matematike pomaže učenicima i studentima da prodube svoje znanje, razviju logičko razmišljanje i nauče kako da rešavaju složene zadatke. Iskusni repititor Artem kreira individualne programe obuke, uzimajući u obzir nivo znanja i ciljeve učenika, što omogućava postizanje značajnih rezultata u kratkom vremenu.


  Engleski jezik: sigurnost u međunarodnoj komunikaciji


  Engleski jezik otvara brojne mogućnosti za komunikaciju, studiranje i rad. Poznavanje ovog jezika postaje nužnost u savremenom svetu. Repetitorstvo iz engleskog jezika pomaže učenicima da savladaju gramatiku, prošire svoj vokabular i razviju veštine govora. Posebna pažnja se posvećuje pripremi za ispite kao što su TOEFL i IELTS, koji su potrebni za upis na inostrane univerzitete. Artem, sa bogatim iskustvom u predavanju engleskog jezika, efikasno priprema učenike za ove ispite, pomažući im da postignu visoke rezultate i sigurnost u svojim znanjima.


  Ruski jezik: gramatika i književnost


  Ruski jezik, kao jedan od svetskih jezika, ima ogromno kulturno i istorijsko značenje. Poznavanje ruskog jezika otvara pristup bogatom književnom nasleđu i mogućnostima za međukulturalnu komunikaciju. Repetitorstvo iz ruskog jezika pomaže učenicima da ovladaju gramatikom, poboljšaju pravopis i interpunkciju, kao i da razviju veštine čitanja i analize književnih dela. Priprema za ispite iz ruskog jezika zahteva sistematičan pristup i duboko razumevanje predmeta, što omogućava repititor Artem, koristeći efikasne metode učenja.


  Šah: razvoj strateškog razmišljanja


  Šah nije samo zanimljiva igra, već i moćan alat za razvoj strateškog i logičkog razmišljanja. Šahovske lekcije pomažu u poboljšanju pamćenja, razvoju koncentracije i analitičkih sposobnosti. Repetitorstvo iz šaha uključuje obuku osnovama igre, razvoj taktičkih veština i proučavanje složenih strategija. Artem, sa iskustvom u predavanju šaha, individualno pristupa svakom učeniku, pomažući im da postignu uspehe i pobede na takmičenjima.


  Individualni pristup i uspeh


  Individualno repititorstvo ima brojne prednosti u odnosu na grupne časove. Učenik dobija maksimalnu pažnju od strane predavača, što omogućava učitelju da prilagodi program specifičnim potrebama i nivou znanja učenika. Ovakav pristup doprinosi dubljem razumevanju materijala i brzom napretku. Artem, kao iskusni repititor, stvara udobnu i produktivnu atmosferu za učenje, što je posebno važno za postizanje visokih rezultata.


  Repetitorske usluge u Subotici pružaju širok spektar mogućnosti za unapređenje znanja i pripremu za ispite. Matematika, engleski i ruski jezik, šah — sve ove oblasti pomažu u razvoju intelektualnih sposobnosti i postizanju obrazovnih ciljeva. Artem, profesionalni repititor, obezbeđuje visok nivo obuke i individualni pristup svakom učeniku. Obratite se njemu kako biste dobili kvalitetno znanje i sigurnost u svojim sposobnostima. Repetitorstvo u Subotici je put ka uspehu i novim prilikama u životu.