Frizerski salon CUT-CUT

Muške, ženske i dečje frizure. Farbanje i druge vrste frizerskih usluga.

Naš cilj je kvalitetna frizura. Naš krajnji rezultat - zadovoljan klijent.

Naši majstori - Ilija, vrhunski frizer sa 10 godina iskustva, i Vasilisa.

Adresa salona: Ive Lole Ribara 4
Cena usluga
Muško šišanje (modeliranje; fade)
1200 RSD
Modeliranje brkova
600 RSD
Stajling
1000 RSD
Žensko šišanje
1200 RSD
Muška frizura (jednostavna, mašinicom, na 0, itd.)
600 RSD
Kamuflaža sede kose
1200 RSD
Dečija frizura (jednostavna)
500 RSD
Farbanje
1200 RSD
Recenzije o CUT CUT
 • Николай
  Hvala Vasilisi i Iliji za odličnu frizuru i za veselo provedeno vreme))👍
 • Татьяна
  Sviđa mi se rad majstora ovog salona! Smelo možete dovesti dete, biće lepo i moderno ošišano, zadovoljan i motivisan za čitanje knjiga.

  I sama sam se dva puta šišala u CUTCUT, oba puta sam zadovoljna. Uvažavaju se svi vaši zahtevi, i biraju opcije koje najbolje odgovaraju vašem izgledu.

  Vasilisa je nežna, duševna, osećajna osoba, uvek sa dobrim osećanjem prema osobi koja sedi u stolici. Oboje majstora su neosporni profesionalci svog zanata.
 • Татьяна
  @Vasilisa_beauty i @BARBERsbtc, ogromno vam hvala! Našli ste put do srca mog sina, napravili ste super frizuru sa modernim izgledom! Vasilisa je pametna, sa njom je uvek lako i prijatno!😍🥰
 • Наталья
  Moj sin je danas bio model za frizuru kod @Vasilisa_beauty. Lako je našla pristup detetu. Uvažene su želje mog sina (obrijana munja na slepoočnici). Frizura je urađena vrlo pažljivo i precizno! Dete je zadovoljno, mama takođe. Preporučujemo svima!
 • Руслан
  I ja sam veoma zadovoljan frizurom, @BARBERsbtc veliko poštovanje.
 • Лина
  Danas smo takođe posetili studio Vasilise i Ilije!!! Momci su super!!! Odlični majstori!!! Želim im puno uspeha, mnogo klijenata i sjajnu budućnost!!!!
 • Анна
  Ove nedelje sam bila model za frizuru kod Ilije @BARBERsbtc i Vasilise @Vasilisa_beauty u novom salonu. Neporeciv profesionalizam i neograničena orijentacija na klijente! Zadatak je bio obnoviti kratku frizuru staru 4 meseca plus pramenove. Rezultat je zadovoljavajući 110 posto! Preporučujem svima!
 • Соня
  I još jedna stvar za dame u četu, već poznati čarobni frizer Ilija @BARBERsbtc radi i ženske frizure! Vrlo kul majstor, oduševljena sam.
 • Ирина
  Želim da izrazim svoju zahvalnost majstoru. @Vasilisa_beauty je danas nevjerojatno dobro radila na frizurama mojih sinova! Frizure su ispale sjajne: uredne, stilizovane - dečaci izgledaju odlično (u najboljem smislu te reči) 👍😊 I što je najvažnije, njima se jako svidelo!

  Vasilija je vrlo lako, pažljivo i ljubazno komunicirala sa dečacima. Najbolji utisci ❤️ Hvala vam puno!
O frizerskom salonu u Subotici

Frizerske usluge u Subotici: umetnost transformacije


Savremene frizerske usluge nude raznovrsne mogućnosti za kreiranje stilizovanog i negovanog izgleda. U Subotici postoji mnogo salona koji pružaju visokokvalitetne usluge, među kojima posebno mesto zauzima salon Cut-Cut. U ovom članku ćemo pregledati osnovne vrste frizerskih usluga koje će vam pomoći da uvek izgledate sjajno.


Muško šišanje: stil i urednost


Muško šišanje je osnova negovanog izgleda. Važno je da bude profesionalno urađeno i da uzima u obzir individualne karakteristike klijenta. Majstori u salonu Cut-Cut nude različite tehnike i stilove muškog šišanja, od klasičnih do savremenih trendova. Svako šišanje se prilagođava strukturi kose i obliku lica kako bi se istakle prednosti i prikrili eventualni nedostaci. Pored toga, posebna pažnja se posvećuje detaljima kako bi rezultat bio besprekoran.


Žensko šišanje: lepota i elegancija


Žensko šišanje zahteva posebnu pažnju i veštinu, jer svaka žena želi da se oseća samouvereno i privlačno. U salonu Cut-Cut rade profesionalci koji će vam pomoći da odaberete idealno šišanje koje vam najbolje pristaje. Bilo da se radi o kosi do ramena, stepenastom šišanju, pixie frizuri ili dugoj kosi, majstori će ponuditi optimalna rešenja uzimajući u obzir tip kose i želje klijenta. Takođe, šišanje je praćeno preporukama za negu, kako bi kosa uvek ostala zdrava i lepa.


Dečje šišanje: briga i pažnja


Dečje šišanje je poseban proces koji zahteva ne samo profesionalizam, već i sposobnost da se pronađe pristup malim klijentima. Važno je stvoriti udobnu i prijateljsku atmosferu kako bi se dete osećalo mirno. U salonu Cut-Cut majstori sa iskustvom rada sa decom brzo i pažljivo obavljaju šišanje, nastojeći da posetu salonu učine prijatnim iskustvom. Stručnjaci uzimaju u obzir sve želje roditelja i karakteristike dečje kose, kako bi rezultat zadovoljio sve.


Oblikovanje brade: stil i urednost


Negovana brada je važan element savremenog muškog izgleda. Oblikovanje brade zahteva profesionalni pristup i poznavanje različitih tehnika. Majstori u salonima nude usluge oblikovanja i održavanja brade, uključujući korekciju kontura i uklanjanje viška dlačica. Važno je da brada bude u skladu sa ukupnim šišanjem i ističe individualnost. Stručnjaci takođe daju savete za negu brade kako bi ona uvek izgledala uredno i stilizovano.


Usluge stilizovanja: kreiranje savršenog izgleda


Stilizovanje kose je završni dodir svakog izgleda koji mu daje završnost i izražajnost. U salonu Cut-Cut majstori nude raznovrsne stilizacije, od svakodnevnih do večernjih, koje ističu stil i karakter klijenta. Stilizovanje se obavlja korišćenjem profesionalnih sredstava i alata, što garantuje postojanost i dugotrajnost frizure tokom celog dana. Majstori takođe nude savete za samostalno stilizovanje, kako biste mogli lako da ponovite salonski rezultat kod kuće.


Kamuflaža sede kose: prirodan izgled


Sedokosi je prirodan proces, ali ga ne prihvataju svi lako. Kamuflaža sede kose je usluga koja omogućava prikrivanje sedih vlasi, zadržavajući prirodan izgled. U salonu Cut-Cut koriste se profesionalne boje koje obezbeđuju postojan rezultat bez oštećenja kose. Procedura se brzo i efikasno izvodi, vraćajući kosi njen prirodan sjaj i boju. Majstori biraju nijansu koja najviše odgovara prirodnoj boji kose, kako bi rezultat izgledao prirodno.


Bojenje kose: igra boja i nijansi


Bojenje kose je prilika da promenite izgled i istaknete svoju individualnost. U salonima se nude raznovrsne tehnike bojenja, od jednobojnog do složenog višebojnog. Važno je da bojenje bude profesionalno urađeno i bezbedno za kosu. Majstori biraju optimalne nijanse, uzimajući u obzir ten klijenta i njegove želje. Rezultat je kosa sa bogatom bojom i zdravim sjajem. Pored toga, klijenti dobijaju preporuke za negu obojene kose kako bi ona duže zadržala svoju svežinu i zdravlje.


Frizerske usluge u Subotici nude brojne mogućnosti za kreiranje stilizovanog i negovanog izgleda. Muško, žensko i dečje šišanje, oblikovanje brade, stilizovanje, kamuflaža sede kose i bojenje — sve ove usluge pomažu da istaknete svoju individualnost i uvek izgledate sjajno u svakoj prilici. U salonu Cut-Cut rade profesionalci koji s pažnjom i posvećenošću pristupaju svakom klijentu, garantujući visok kvalitet usluga. Posetite salon Cut-Cut kako biste osetili magiju profesionalne transformacije i uživali u savršenom izgledu svakog dana.