Usluge stilizovanja obrva
Nudimo jedinstvene usluge koje uključuju farbanje, korekciju, laminiranje i mnogo toga više, kako bismo istakli vaš prirodni izgled i dali prefinjen izgled vašim obrvama. Verujte našim iskusnim stručnjacima i pružite svojim obrvama zasluženu negu i pažnju.
Cena usluga
Arhitektura obrva (oblik, farbanje, korekcija)
1400 RSD
Osvetljavanje obrva (+toniranje)
1100 RSD
Korekcija obrva
700 RSD
SPA za obrve
600 RSD
Depilacija jedne zone lica
600 RSD
Laminacija obrva (farbanje, korekcija)
2300 RSD
Farbanje obrva
700 RSD
Farbanje trepavica
700 RSD
Recenzije o stilizovanju obrva
  • Полина
    Danas sam bila kod Irine na korekciji obrva. Rezultat - oduševljenje: uredan i lep oblik koji savršeno odgovara mojim crtam lica! + ofarbali smo trepavice, potpuno drugačiji pogled, čudim se što to nisam radila ranije)
  • Екатерина
    Htela sam napisati da su obrve ispale fenomenalno! Još uvek sve izgleda lepo.
O uslugama stručnjaka za obrve u Subotici

Umetnost stvaranja savršenih obrva


Obrve igraju važnu ulogu u stvaranju harmoničnog i izražajnog izgleda. One mogu naglasiti crte lica, dodati dubinu pogledu i zaokružiti celokupan stil. U Subotici postoji mnogo salona koji nude profesionalne usluge nege obrva, među kojima se posebno izdvaja salon Irine. U ovom članku ćemo razmotriti osnovne usluge koje će vam pomoći da postignete savršen izgled obrva.


Arhitektura obrva: stvaranje savršene forme


Arhitektura obrva je usluga usmerena na stvaranje savršene forme obrva koja se harmonično uklapa sa crtama lica. Proces uključuje analizu strukture i rasta dlačica, modeliranje oblika i njegovu korekciju. Majstori koriste savremene tehnike i alate za postizanje maksimalno prirodnog i negovanog rezultata. Pravilno oblikovane obrve daju licu simetriju i izražajnost, što je posebno važno za stvaranje harmoničnog izgleda.


Posvetljivanje i korekcija obrva: suptilna promena boje


Posvetljivanje i korekcija obrva omogućava postizanje željenog nijansa i poboljšanje ukupnog izgleda obrva. Ova procedura je posebno pogodna za one koji žele da posvetle obrve ili koriguju njihovu boju nakon farbanja. U salonu se koriste blaga sredstva koja pažljivo posvetljuju dlačice, čuvajući njihovo zdravlje. Korekcija boje pomaže u postizanju harmonije između obrva i boje kose, stvarajući prirodniji i estetskiji izgled.


SPA za obrve: nega i obnova


SPA za obrve je kompleks procedura usmerenih na negu i obnovu zdravlja obrva. Uključuje upotrebu hranljivih maski, seruma i masažnih tehnika koje stimulišu rast dlačica i poboljšavaju njihovu strukturu. Specijalisti biraju individualne programe nege, uzimajući u obzir karakteristike svake klijentkinje. Ovakve procedure pomažu u održavanju obrva zdravim i negovanim, sprečavajući lomljenje i opadanje.


Depilacija lica: glatka i čista koža


Depilacija lica je važan korak u nezi kože koji pomaže da se oslobodite neželjenih dlačica i učinite kožu glatkom. Kod Irine se nude različite metode depilacije, uključujući depilaciju voskom i šećernu depilaciju. Procedure se izvode koristeći visokokvalitetne materijale i strogo poštujući sve higijenske norme, što garantuje sigurnost i efikasnost. Glatka koža lica bez neželjenih dlačica izgleda negovano i uredno, što je posebno važno za žene koje teže savršenom izgledu.


Laminacija obrva: volumen i fiksacija


Laminacija obrva je procedura koja obrvama daje volumen, fiksira njihov oblik i poboljšava izgled. U procesu laminacije na obrve se nanosi poseban sastav koji hrani i jača dlačice, čineći ih gušćim i sjajnijim. Majstori koriste samo proverena i sigurna sredstva koja obezbeđuju postojan i lep rezultat. Laminacija pomaže u stvaranju negovanog i prirodnog izgleda obrva koji se zadržava duže vreme.


Farbanje trepavica i obrva: izražajan pogled


Farbanje trepavica i obrva je usluga koja pomaže da se naglasi izražajnost pogleda i učini crte lica izraženijim. U salonima se koriste kvalitetne boje koje obezbeđuju intenzivnu i postojanu boju, ne izazivajući alergijske reakcije. Procedura farbanja pomaže u stvaranju jasnijeg kontura obrva i daje trepavicama gustinu i volumen. Ovakav pristup omogućava postizanje prirodnog i negovanog izgleda bez potrebe za svakodnevnom upotrebom dekorativne kozmetike.


Usluge browista u Subotici nude širok spektar mogućnosti za stvaranje savršenog izgleda. Arhitektura obrva, posvetljivanje i korekcija, SPA za obrve, depilacija lica, laminacija i farbanje trepavica i obrva – sve ove procedure su usmerene na poboljšanje izgleda i zdravlja dlačica. Irina pruža profesionalne usluge koje će vam pomoći da postignete harmoničan i izražajan izgled. Posetite ovaj salon kako biste isprobali sve prednosti savremenih metoda nege obrva i uživali u lepom i negovanom izgledu svaki dan.