Joga sa Asjom

Časovi joge su usmereni na opuštanje i jačanje celog tela.

Na praktičnim časovima, moći ćete bolje da osetite svoje telo, razumete ga i nežno ga vežbate.

Prakse joge se održavaju u udobnoj sali na adresi Trg Žrtava Fašizma 5.
Cena usluga
Prvi probni čas
500 RSD
1 sat 30 min
Jednokratni čas bez članarine
700 RSD

1 sat 30 min

Individualni čas sa dolaskom na kućnu adresu
1000 RSD
1 sat 30 min
Članarina za mesec dana (8 časova, 2 puta nedeljno)
4200 RSD
(520 RSD/čas)
1 sat 30 min
Članarina za mesec dana (4 časa, 1 put nedeljno)
2500 RSD
(620 RSD/čas)
1 sat 30 min
Recenzije o Asji
  • Дарья
    Dakle, recenzija. Zaista mi se dopao pristup. Odmah je jasno da predavač zna šta i zašto radi) Vidi se dobra naučna baza i iskustvo. Još jedna veoma važna stvar je to što, iako su časovi grupni, svakom se posvećuje pažnja, i stvarno možeš pratiti i ispraviti sve - to je sjajno! Takođe, sami časovi se odvijaju u maksimalno prijatnom tempu i atmosfera je fantastična! Uglavnom, meni se jako sviđa i vežbam sa zadovoljstvom!
  • Алена
    Oduševljena sam časovima joge sa Asjom! Veoma ljubazna i pažljiva instruktorka sa odličnom tehnikom. Posle prakse osećam se lako i opušteno, dobro raspoloženje je zagarantovano za ceo dan!
O jogi u Subotici

Joga u Subotici: put ka harmoniji i zdravlju


Joga je drevna praksa koja pomaže da se postigne harmonija između tela i duha, poboljša fizičko stanje i dostigne unutrašnja ravnoteža. U Subotici su dostupni različiti oblici joge, koji su pogodni kako za početnike, tako i za iskusne praktikante. U ovom članku ćemo razmotriti ključne usluge koje nude joga-studiji, uključujući Asju, u Subotici.


Probni čas: prvi korak ka jogi


Za one koji tek počinju da se upoznaju sa jogom, probni čas je odlična prilika da razumeju osnove ove prakse i procene njenu korist za sebe. Asja nudi probne časove koji omogućavaju početnicima da osete atmosferu studija, upoznaju se sa instruktorom i isprobaju osnovne vežbe.


Probni čas obično traje oko sat vremena i uključuje lagane asane (poze), vežbe disanja i kratku meditaciju. Instruktori detaljno objašnjavaju tehniku izvođenja vežbi i pomažu u ispravljanju grešaka kako bi učesnici mogli pravilno da izvode asane i izbegnu povrede. Ovaj čas takođe pruža mogućnost da postavite sva pitanja i dobijete individualne preporuke za nastavak prakse.


Individualni čas: personalizovani pristup


Za one koji preferiraju personalizovaniji pristup, individualni časovi joge su idealna opcija. Na ovim časovima instruktor može posvetiti svu svoju pažnju jednom učeniku, što omogućava dublje uranjanje u praksu i postizanje boljih rezultata.


Individualni časovi su idealni za ljude sa posebnim fizičkim potrebama, povredama ili bolestima koje zahtevaju posebnu pažnju i oprez. Asja razvija personalizovani program, uzimajući u obzir nivo pripremljenosti, fizičke mogućnosti i ciljeve učenika. Ovakav pristup pomaže da se brže postigne napredak i maksimalna korist od joge.


Časovi sa abonmanom: redovnost i ušteda


Za one koji planiraju da redovno vežbaju jogu, časovi sa abonmanom su najpogodnija i najisplativija opcija. Asja nudi različite vrste abonmana koji omogućavaju pohađanje časova u pogodnim terminima i po nižoj ceni. Abonmani mogu biti mesečni, kvartalni ili godišnji, što daje mogućnost da se izabere najprikladnija opcija u zavisnosti od planova i mogućnosti.


Redovni časovi joge doprinose jačanju mišića, poboljšanju fleksibilnosti i pokretljivosti zglobova, kao i smanjenju nivoa stresa i poboljšanju opšteg stanja. Kupovina abonmana motiviše na stalne treninge, što je posebno važno za postizanje stabilnih rezultata. Pored toga, mnogi studiji nude popuste i bonuse za vlasnike abonmana, što čini časove još privlačnijim.


Prednosti joge u Subotici


Joga-studiji u Subotici nude širok spektar usluga koje su pogodne za ljude svih uzrasta i nivoa pripremljenosti. Instruktori sa velikim iskustvom pomažu klijentima da postignu svoje ciljeve, bilo da je to poboljšanje fizičke forme, smanjenje stresa ili postizanje unutrašnje ravnoteže.


Prednosti časova joge uključuju:

- Poboljšanje fizičke forme i jačanje mišića.

- Povećanje fleksibilnosti i pokretljivosti zglobova.

- Normalizacija disanja i poboljšanje cirkulacije.

- Smanjenje nivoa stresa i poboljšanje psihoemocionalnog stanja.

- Povećanje koncentracije i poboljšanje sna.


U Subotici joga-studiji stvaraju udobne uslove za vežbanje, obezbeđujući svu potrebnu opremu i prijatnu atmosferu. Pažnja prema detaljima i briga o svakom klijentu čine praksu joge ne samo korisnom, već i prijatnom.


Zaključak


Joga u Subotici nudi raznovrsne mogućnosti za one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje i postignu harmoniju. Probni časovi, individualni treninzi i časovi sa abonmanom — sve to pomaže da pronađete najprikladniji način uranjanja u svet joge. Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusni praktičar, moći ćete da pronađete odgovarajući program i uživate u svim prednostima joge u Subotici. Redovni časovi pomoći će vam da ojačate telo, poboljšate raspoloženje i postignete unutrašnju ravnotežu, što je posebno važno u savremenom svetu.