Frizerka-univerzalna Tatjana

Sve vrste muških i ženskih frizura. Farbanje, perm, stajling, frizure. Radno iskustvo 33 godine. Od 1991. godine radim kao frizer. U Ukrajini, u Kijevu, imala je svoj kozmetički salon, a takođe je predavala i frizerski salon. Moji diplomci rade u mnogim zemljama širom sveta. Izrael je imao svoj kozmetički salon.

Adresa: Vladimira Nazora, 9 - ulaz sa ul. Maksim Gorki kroz ova vrata.
Cena usluga
Kompleksne tehnike bojenja nakon preliminarnih konsultacija (airtouch, handtouch, shatush, balaiage, itd.).
Ženska frizura
2000 RSD
Stilizovanje kose
800-1500 RSD
Farbanje kose jednu po jednu dužinu
3000-7000 RSD
Isticanje
od 4000 RSD
Handtouch
od 6000 RSD
Balaiage
od 8000 RSD
Muška frizura
600 RSD
Farbanje kose, korena
2000 RSD
Chem. perm
2500-6000 RSD
Tehnike plavuše: airtouch
od 10000 RSD

Shatush

od 10000 RSD
Recenzije o Tatjani
  • Лилия
    Radila sam šišanje i farbanje. Svidelo mi se! Sigurne ruke, umeće da se vidi celokupan izgled. Sjajan majstor! Hvala.
O frizerskim uslugama u Subotici

Frizerski salon u Subotici: umetnost transformacije


U samom srcu slikovitog grada Subotice nalazi se jedinstveni frizerski salon gde svaki klijent može osetiti magiju profesionalne transformacije. Ovaj salon je poznat ne samo po visokom kvalitetu usluga koje pruža, već i po svom univerzalnom majstoru, sposobnom da oživi najhrabrije ideje klijenata.


Farbanje kose: igra bojama


Farbanje kose je jedna od najtraženijih usluga u salonu. Koriste se samo visokokvalitetne boje koje ne samo da daju kosi bogatu boju, već i brinu o njenom zdravlju. Univerzalni majstor Tatjana pomaže u odabiru savršene nijanse, uzimajući u obzir karakteristike klijentovog izgleda i njegove želje. Bilo da se radi o drastičnoj promeni boje ili nežnom toniranju, rezultat uvek premašuje očekivanja.


Hemijska trajna: volumen i tekstura


Hemijska trajna je usluga za one koji sanjaju o lepim loknama ili talasima koji će trajati dugo. U salonu se koriste savremeni bezbedni preparati koji minimalno oštećuju strukturu kose. Majstor pažljivo pristupa svakom klijentu, birajući optimalan metod trajne, uzimajući u obzir tip kose i željeni rezultat. Zahvaljujući profesionalizmu majstora i kvalitetnim materijalima, kosa zadržava svoju prirodnu mekoću i sjaj.


Kompleksno farbanje: gradijenti i tehnike


Kompleksno farbanje je prava umetnost koja zahteva posebne veštine i umetnički ukus od majstora. U salonu se nude tehnike kao što su ombre, shatush, balayage i mnoge druge. Univerzalni majstor Tatjana ne samo da tehnički vešto izvodi farbanje, već i pomaže klijentima da se odluče za tehniku koja će istaknuti njihovu individualnost. Rezultat kompleksnog farbanja je višeslojna boja sa glatkim prelazima i jedinstvenim nijansama koje daju kosi dubinu i volumen.


Lečenje i obnavljanje kose: briga o zdravlju


Pored usluga farbanja i trajne, salon nudi tretmane za lečenje i obnavljanje kose. Specijalne maske, serumi i ampule koje koristi majstor pomažu da kosa povrati zdrav izgled, sjaj i snagu. Ovi tretmani su posebno važni nakon farbanja ili trajne jer pomažu u obnavljanju strukture kose i njenoj zaštiti od oštećenja.


Individualni pristup: ključ uspeha


Svaki klijent u salonu je jedinstvena ličnost koja zahteva posebnu pažnju i pristup. Univerzalni majstor Tatjana u Subotici uvek pažljivo sluša želje klijenata, predlaže svoje ideje i pronalazi optimalno rešenje koje će zadovoljiti klijenta. Takav pristup omogućava postizanje visokih rezultata i darivanje klijentima ne samo lepote, već i samopouzdanja.


Savremena oprema i materijali


Salon je opremljen savremenom opremom, što omogućava majstoru da sve postupke obavlja na visokom nivou. U radu se koriste samo provereni i kvalitetni materijali od vodećih proizvođača. Ovo garantuje sigurnost i dugotrajnost rezultata. Klijenti mogu biti sigurni da je njihova kosa u pouzdanim rukama.


Atmosfera udobnosti i komfora


Poseta salonu nije samo prilika za transformaciju, već i odličan način da se opustite i odmorite. U salonu vlada prijatna i prijateljska atmosfera, što posetu čini ugodnom i nezaboravnom. Klijenti mogu uživati u šoljici aromatične kafe, zanimljivom razgovoru sa majstorom i prijatnoj muzici.


Stalni razvoj i edukacija


Univerzalni majstor ne staje na postignutom i stalno usavršava svoje veštine. Redovno prisustvovanje seminarima, radionicama i izložbama omogućava da bude u toku sa svim novitetima i trendovima u svetu frizerske umetnosti. To znači da klijenti salona uvek mogu računati na najmodernija i najstilizovanija rešenja za svoju kosu.


Frizerski salon u Subotici je mesto gde snovi o lepim i negovanim vlasima postaju stvarnost. Visok profesionalizam majstora, individualni pristup i upotreba kvalitetnih materijala čine ovaj salon jednim od najboljih u gradu. Bez obzira da li želite drastično promeniti svoj izgled ili samo osvežiti frizuru, ovde vas uvek rado dočekuju i spremni su da pomognu.