Mašinsko i računarsko vezenje

Nanesanje crteža, znakova, logotipa, natpisa. Prihvatamo kako tiraže tako i individualne narudžbine. Pri izradi proizvoda ili vezu na gotovim proizvodima po skici piše se dizajnerski program, zahvaljujući kojem, crtež ili fotografija se prevodi u bodove, koje mašina može pročitati i potom izvesti u tačnom skladu.

Bilo koje vrste poslova vezanih za poslovni vez. Bilo koji obimi i zadaci. Ogromno iskustvo u radu sa složenim projektima i zadacima i sopstvena proizvodnja u Subotici.
Cena usluga
Izrada programa može trajati od 2 do 48 sati rada u zavisnosti od složenosti, stoga izrada programa za vez može koštati od 300 RSD do 5000 RSD i više.
Brendiranje kačketa, šešira i drugih kapa
od 600 RSD
Izrada našivki
od 300 RSD
Brendiranje majica, polo majica, dukseva
od 600 RSD
Izrada amblema na čičak traku
od 500 RSD
Izrada torbi, jednostavnih ranaca sa vezom
od 1100 RSD
Izrada kompleta kuhinjskih salveta sa vezom
od 600 RSD
Izrada dekorativnih kesica sa reklamnim printom
od 700 RSD
Izrada portreta, pejzaža u tehnici foto-štep
od 2000 RSD
Izrada veza na ćebetu
od 400 RSD
Izrada stolnjaka sa vezom
od 4000 RSD
Izrada kompleta prazničnih traka za venčanje
od 1300 RSD
Izrada kompleta poklon peškira za krštenje
od 3000 RSD
Izrada dekorativnih jastuka sa vezom
od 1500 RSD
Izrada suvenirskih zastavica
od 600 RSD
Izrada suvenirske robe sa logotipom: privesci, obeleživači za knjige, magneti, futrole za naočare, torbice za pojas, futrole za personalnu digitalnu tehniku, itd.
od 600 RSD
Recenzije o Mariji
  • Шитикова Татьяна
    Hvala Maji za predivan vez 😍😍😍
  • Шелкович Марина
    Hvala Maji za mogućnost da putem njenih radova iznenadim, obradujem i pokažem svom sinu neobičan način korišćenja njegovih prelepih dečjih crteža. Sigurna sam da upravo na ovaj način od detinjstva možemo razviti kod deteta osećaj samoizražavanja, sigurnosti u uspeh onoga što radi i veru u sebe! Maja, hvala ti za ovu priliku!!!
  • Виталий
    Maja, ovo je pravo čudo i magija. Pomogla nam je da sinu napravimo divan poklon, takav hudija ima samo on i niko drugi, super mega ekskluziva. Maja, ogromno ti hvala!!!
O mašinskoj vezu u Subotici

Mašinsko i kompjutersko vezenje u Subotici: umetnost i tehnologije


Mašinsko i kompjutersko vezenje predstavljaju jedinstvenu kombinaciju tradicionalne umetnosti i savremenih tehnologija. U Subotici Marija nudi raznovrsne usluge vezivanja, koje pokrivaju širok spektar potreba, od kreiranja vezanih portreta do suvenir proizvoda.


Umetnost mašinskog vezenja


Mašinsko vezenje omogućava kreiranje složenih i detaljnih šara sa visokom preciznošću i brzinom. Ovaj metod koristi vezilice koje automatski izvode zadate programe. Zahvaljujući tome, moguće je kreirati jedinstvene dizajne na različitim tkaninama i materijalima.


Kompjutersko vezenje: preciznost i kvalitet


Kompjutersko vezenje predstavlja sledeći korak u razvoju mašinskog vezenja. Korišćenjem specijalnih programa i kompjuterske opreme, majstori mogu stvarati vezove sa najvišom preciznošću i detaljnošću. Ovo omogućava realizaciju najkompleksnijih i najfinijih dizajna, koje bi bilo nemoguće izvesti ručno.


Usluge izrade veza


Usluge izrade veza uključuju kreiranje različitih dekorativnih elemenata za odeću, aksesoare i enterijer. Mašinsko vezenje omogućava nanošenje logotipa, natpisa i šara na bilo koju tkaninu, što je čini idealnim izborom za personalizaciju proizvoda. Kompjutersko vezenje osigurava visok kvalitet i dugotrajnost proizvoda.


Vezenje portreta


Vezenje portreta je jedan od najprestižnijih vidova veza, koji zahteva visoku preciznost i umešnost. Korišćenjem savremenih tehnologija, majstori mogu kreirati realistične portrete na tkaninama. Ovo je odličan način da se sačuva uspomena na drage osobe ili stvori jedinstven poklon. Vezani portreti poseduju poseban šarm i dugotrajnost, što ih čini vrednim suvenirom.


Suvenir proizvodi


Suvenir proizvodi sa vezom su odličan način da se pokaže individualnost i kreiraju pamtljivi pokloni. Vezenje može biti naneseno na majice, kape, peškire, torbe i druge proizvode. Ovo omogućava kreiranje jedinstvenih suvenira za različite događaje, bilo da su u pitanju korporativni pokloni, svadbeni suveniri ili turistički aksesoari.


Prednosti mašinskog i kompjuterskog vezenja


Mašinsko i kompjutersko vezenje imaju niz prednosti u odnosu na ručno vezenje. Prvo, to je velika brzina izvršenja narudžbi, što je posebno važno za velike serije. Drugo, vezilice i kompjuterski programi osiguravaju visoku preciznost i kvalitet izvršenja šara. Treće, korišćenje savremenih tehnologija omogućava kreiranje složenih dizajna koje je teško izvesti ručno.


Individualan pristup svakom narudžbini


Marija u Subotici nudi individualan pristup svakom klijentu, uvažavajući sve želje i zahteve. Bez obzira na složenost narudžbine, majstori su spremni da ponude optimalna rešenja za kreiranje idealnog proizvoda. Klijenti mogu birati iz širokog asortimana tkanina, niti i dizajna, kako bi dobili upravo ono što im je potrebno.


Tehnologije i inovacije u vezenju


Savremene tehnologije značajno proširuju mogućnosti vezenja. Korišćenje kompjuterskih programa omogućava ne samo kreiranje složenih šara, već i lako unošenje izmena u dizajne, prilagođavajući ih konkretnim potrebama klijenta. Mašinsko vezenje takođe omogućava rad sa različitim materijalima, od pamuka i lana do kože i sintetičkih tkanina.


Vezenje za poslovne potrebe


Vezenje logotipa i korporativnih simbola na odeći i aksesoarima je odličan način za povećanje prepoznatljivosti brenda. Kompanije mogu naručiti vezenje na uniformama, promo odeći i poklon proizvodima, što doprinosi stvaranju pozitivnog imidža i prepoznatljivosti. Visok kvalitet i dugotrajnost veza osiguravaju reprezentativan izgled proizvoda tokom dugog vremena.


Mašinsko i kompjutersko vezenje u Subotici nudi široke mogućnosti za kreiranje jedinstvenih i kvalitetnih proizvoda. Marija, profesionalac u ovoj oblasti, pruža raznovrsne usluge, od izrade vezanih portreta do kreiranja suvenir proizvoda. Savremene tehnologije i individualan pristup svakoj narudžbini osiguravaju visok kvalitet i zadovoljstvo potreba klijenata. Bez obzira na složenost i obim narudžbine, usluge vezenja pomoći će da se realizuju najhrabrije ideje i kreiraju zaista jedinstveni proizvodi.