CUT-CUT fodrászszalon

Férfi, női és gyermek hajvágás. Hajfestés és egyéb fodrászszolgáltatások.

Célunk - minőségi hajvágás. Végső célunk - elégedett ügyfél.

Mestereink - Ilja, egy tízéves tapasztalattal rendelkező csúcsszintű borbély, és Vasilisa.

Szalon cím: Ive Lole Ribara 4
Szolgáltatások árai
Férfi hajvágás (modell; fade, stb.)
1200 RSD
Szakállformázás
600 RSD
Hajformázás
1000 RSD
Női hajvágás
1200 RSD
Férfi hajvágás (egyszerű, géppel, nullára, stb.)
600 RSD
Ősz haj fedése
1200 RSD
Gyermek hajvágás (egyszerű)
500 RSD
Hajfestés
1200 RSD
Vélemények a CUT-CUT-ról
 • Николай
  Köszönöm Vasilisának és Ilyának a kiváló hajvágást és a kellemes időtöltést! 👍
 • Татьяна
  Nagyon tetszik a mesterek munkája ebben a szalonban! Bátran beültethetem a gyerekemet, és ő szépen és divatosan lesz megnyírva, szeretettel foglalkoznak vele, és még az olvasásra is motiválják.

  Én már kétszer is nyírtam magam a CUTCUT-ban, és mindkét alkalommal elégedett voltam. Figyelembe vesznek mindent, és olyan frizurát választanak, amely a legjobban illik az ember külsőjéhez.

  Vasilisa egy kedves, lelkiismeretes, érzékeny ember, mindig jó érzéssel foglalkozik a vendéggel. Mindkét mester kiváló szakember a saját területén.
 • Татьяна
  @Vasilisa_beauty és @BARBERsbtc, nagyon köszönöm! Megtalálták a fiam szívéhez az utat, és szuper frizurát készítettek neki "divatos füsttel"! Vasilisa nagyszerű, mindig könnyű és szívélyes vele lenni! 😍🥰
 • Наталья
  Ma a fiam modellként vett részt egy hajvágáson @Vasilisa_beauty-nál. Könnyen megtalálta a gyermekhez az utat. A fiú kívánságait figyelembe vették (például egy villámot nyírtak a halántékára). A hajvágás nagyon alaposan és precízen készült el! A gyerek boldog, az anya is. Mindenkinek ajánljuk!
 • Руслан
  Én is nagyon elégedett vagyok a hajvágással, @BARBERsbtc nagy tisztelet.
 • Лина
  Mi is ma voltunk Vasilisa és Ilya szalonjában!!! Nagyszerűek a mesterek!!! Sok sikert kívánok nekik, sok pénzes ügyfelet és nagyszerű jövőt!!!!
 • Анна
  Ezen a héten modellként vettem részt egy hajvágáson Ilya @BARBERsbtc és Vasilisa @Vasilisa_beauty új szalonjában. Vitathatatlan szakértelem és végtelen ügyfélközpontúság! A feladat az volt, hogy újjáélesszünk egy 4 hónapos rövid frizurát melírozással. Az eredménnyel 110 százalékban elégedett vagyok! Mindenkinek ajánlom!
 • Соня
  És még egy megjegyzés a csevegő lányoknak: az ismert varázslatos borbély Ilya @BARBERsbtc női hajvágásokat is készít! Nagyon jó mester, le vagyok nyűgözve.
 • Ирина
  Szeretném kifejezni hálámat a mesternek. @Vasilisa_beauty ma elképesztően jó munkát végzett a fiaimon! Nagyon klassz frizurák lettek: precízek, stílusosak - a fiúk mint a friss uborkák (a legjobb értelemben) 👍😊 És ami a legfontosabb, nekik is nagyon tetszett!

  Vasilisa nagyon könnyen, figyelmesen és kedvesen beszélt a fiúkkal☺️ A legjobb benyomások ❤️ Nagyon köszönjük!
A szabadkai fodrászszalonról

Fodrászati szolgáltatások Szabadkán: az átváltozás művészete


A modern fodrászati szolgáltatások számos lehetőséget kínálnak a stílusos és ápolt megjelenés megteremtéséhez. Szabadkán sok szalon található, amelyek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak, köztük különleges helyet foglal el a Cut-Cut szalon. Ebben a cikkben áttekintjük a legfontosabb fodrászati szolgáltatásokat, amelyek segítenek mindig nagyszerűen kinézni.


Férfi hajvágás: stílus és precizitás


A férfi hajvágás az ápolt megjelenés alapja. Fontos, hogy professzionálisan végezzék, figyelembe véve az egyéni jellemzőket. A Cut-Cut szalon mesterei különféle technikákat és stílusokat kínálnak, a klasszikustól a modern trendekig. Minden hajvágás a haj szerkezetéhez és az arc formájához igazodik, hogy kiemelje az előnyöket és elrejtse az esetleges hibákat. Emellett különös figyelmet fordítanak a részletekre, hogy az eredmény tökéletes legyen.


Női hajvágás: szépség és elegancia


A női hajvágás különös figyelmet és szakértelmet igényel, hiszen minden nő magabiztosnak és vonzónak szeretné érezni magát. A Cut-Cut szalonban dolgozó szakemberek segítenek megtalálni az önnek legmegfelelőbb frizurát. Legyen szó bobjáról, lépcsőzetes vágásról, pixie frizuráról vagy hosszú hajról, a mesterek optimális megoldásokat kínálnak, figyelembe véve a haj típusát és az ügyfél preferenciáit. A hajvágást ápolási tanácsok is kísérik, hogy a haj mindig egészséges és szép maradjon.


Gyermek hajvágás: gondoskodás és figyelem


A gyermek hajvágás különleges folyamat, amely nemcsak szakértelmet, hanem a kis ügyfelekhez való megfelelő hozzáállást is igényel. Fontos, hogy kényelmes és barátságos légkört teremtsenek, hogy a gyerek nyugodtnak érezze magát. A Cut-Cut szalonban dolgozó mesterek gyorsan és figyelmesen végzik a hajvágást, és igyekeznek kellemes élménnyé tenni a szalonlátogatást. A szakemberek figyelembe veszik a szülők minden kívánságát és a gyermek hajának sajátosságait, hogy az eredmény mindenkit elégedetté tegyen.


Szakállformázás: stílus és ápoltság


Az ápolt szakáll a modern férfi megjelenésének fontos eleme. A szakállformázás professzionális hozzáállást és különféle technikák ismeretét igényli. A szalonokban dolgozó mesterek szolgáltatásokat kínálnak a szakáll formázására és karbantartására, beleértve a kontúrkorrekciót és a felesleges szőr eltávolítását. Fontos, hogy a szakáll harmonizáljon az általános hajvágással és kiemelje az egyéniséget. A szakemberek ápolási tanácsokat is adnak, hogy a szakáll mindig ápolt és stílusos maradjon.


Hajformázás: tökéletes megjelenés kialakítása


A hajformázás minden megjelenés utolsó simítása, amely befejezettséget és kifejezőképességet ad neki. A Cut-Cut szalon mesterei különféle hajformázásokat kínálnak, a mindennapitól az estélyi frizurákig, amelyek kiemelik az ügyfél stílusát és karakterét. A formázás professzionális eszközök és termékek használatával történik, ami garantálja a tartósságot és a frizura egész napos megőrzését. A mesterek tanácsokat is adnak az otthoni hajformázáshoz, hogy könnyedén elérhesse a szalonban elért eredményt.


Ősz haj fedése: természetes megjelenés


Az őszülés természetes folyamat, de nem mindenki fogadja el könnyen. Az ősz haj fedése olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ősz hajszálak eltüntetését, megőrizve a természetes megjelenést. A Cut-Cut szalonban professzionális festékeket használnak, amelyek tartós eredményt biztosítanak anélkül, hogy károsítanák a hajat. Az eljárás gyorsan és hatékonyan történik, visszaadva a haj természetes színét és fényét. A mesterek olyan árnyalatot választanak, amely leginkább megfelel a haj természetes színének, hogy az eredmény természetes legyen.


Hajfestés: színek és árnyalatok játéka


A hajfestés lehetőséget ad a megjelenés megváltoztatására és az egyéniség kiemelésére. A szalonokban különféle festési technikákat kínálnak, az egyszínűtől a bonyolult, többszínű festésig. Fontos, hogy a festést professzionálisan és biztonságosan végezzék. A mesterek optimális árnyalatokat választanak, figyelembe véve az ügyfél színtípusát és kívánságait. Az eredmény gazdag színű és egészséges fényű haj. Az ügyfelek ápolási tanácsokat is kapnak a festett hajra, hogy az hosszabb ideig megőrizze frissességét és egészségét.


A szabadkai fodrászati szolgáltatások számos lehetőséget kínálnak a stílusos és ápolt megjelenés megteremtéséhez. Férfi, női és gyermek hajvágás, szakállformázás, hajformázás, ősz haj fedése és hajfestés — ezek a szolgáltatások segítenek kiemelni az egyéniséget és mindig nagyszerűen kinézni minden helyzetben. A Cut-Cut szalonban dolgozó szakemberek figyelemmel és odaadással fordulnak minden ügyfélhez, garantálva a magas színvonalú szolgáltatásokat. Látogasson el a Cut-Cut szalonba, hogy megtapasztalja a professzionális átváltozás varázsát, és élvezze a tökéletes megjelenést minden nap.