Kutya és macska hotel
Minihotel a kedvenceinek. Elhelyezés kennelekben, külön szobában vagy szabad tartásban.

Önöktől — oltások, élelem, tálak, játék.

Tőlünk — gondoskodás, figyelem, video- és fényképes beszámolók.
Szolgáltatások árai
1-10 napig
1300 RSD
10-20 napig
1000 RSD
20 nap felett
800 RSD
Ha 2 vagy több kedvenc kerül elhelyezésre, 30%-os kedvezmény érvényes
1000 RSD
Vélemények a hotelről
  A szabadkai állathotelről

  Állathotel Szabadkán: kényelem és gondoskodás


  A háziállat-tulajdonosok gyakran szembesülnek azzal a helyzettel, amikor néhány napra el kell hagyniuk kedvenceiket. Ilyen esetekben az állathotel nyújt segítséget, ahol a kutyáknak és macskáknak kényelmes körülményeket és megfelelő gondoskodást biztosítanak. Szabadkán van egy speciális létesítmény, amely széles körű szolgáltatásokat kínál a háziállatok elhelyezésére, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy biztosak legyenek kedvenceik biztonságában és jólétében.


  Az állathotel szolgáltatásai


  Az állathotel alapvető szolgáltatása az állatok elhelyezése bármennyi napra. Függetlenül attól, hogy egy napra vagy hosszabb időre kell elhelyezni a kedvencet, a szakemberek kényelmes szállást és figyelmes gondoskodást biztosítanak. Az állathotel minden szükséges feltétellel rendelkezik kutyák és macskák számára: kényelmes kennelek, puha fekhelyek, játékok és sétaterületek.


  Minden állat egyéni figyelmet kap, figyelembe véve igényeit és szokásait. A kedvencek kiegyensúlyozott táplálékot kapnak, amely megfelel életkoruknak és egészségi állapotuknak. Ezenkívül a hotel személyzete rendszeresen figyelemmel kíséri az állatok egészségi állapotát, és szükség esetén állatorvosi segítséget nyújt.


  Egyéni figyelem minden kedvencnek


  A hotelben történő elhelyezés előtt a tulajdonos kitölti a kérdőívet, amelyben megadja kedvence jellemzőit és preferenciáit. Ez lehetővé teszi a személyzet számára, hogy jobban megértse az állatok igényeit, és maximálisan kényelmes körülményeket teremtsen számukra. Ha a kedvenc különleges gondoskodást igényel vagy speciális orvosi szükségletei vannak, ezt szintén figyelembe veszik az elhelyezés során.


  A kutyák rendszeres sétákat kapnak friss levegőn, játékokat és edzéseket, amelyek segítenek fenntartani fizikai aktivitásukat és érzelmi állapotukat. A macskák viszont élvezhetik a kényeztetést speciálisan felszerelt területeken, ahol mászhatnak, játszhatnak és nyugodt környezetben pihenhetnek.


  Kedvezmény több kedvenc elhelyezése esetén


  A hotel kedvező feltételeket kínál azoknak a tulajdonosoknak, akiknek több háziállatuk van. Több mint két kedvenc elhelyezése esetén 30% kedvezményt biztosítanak. Ez lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy megtakarítsanak az elhelyezésen, miközben kedvenceik számára minőségi gondoskodást és kényelmes szállást biztosítanak.


  Biztonság és higiénia


  A hotel munkájának egyik kulcsfontosságú szempontja a biztonság és higiénia biztosítása. Minden helyiséget rendszeresen fertőtlenítenek, ezáltal megelőzve a fertőzések és paraziták terjedését. Az állatokat tisztán és rendben tartják, kenneleiket naponta többször takarítják.


  A hotel személyzete gondosan figyelemmel kíséri a kedvencek egészségi állapotát, és a legkisebb rosszullét jeleinél az állat megkapja a szükséges állatorvosi ellátást. Ennek köszönhetően a tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy kedvenceik megbízható kezekben vannak és megfelelő gondoskodást kapnak.


  Társaság és figyelem


  Az állathotelben történő elhelyezés egyik fontos szempontja a figyelem és gondoskodás, amelyet az állatok kapnak. A személyzet időt szán minden egyes kedvencre, játszik velük, simogatja és beszél velük. Ez különösen fontos azoknak az állatoknak, amelyek nehezen viselik a tulajdonosoktól való elválást.


  A hotel szakemberei arra törekednek, hogy olyan környezetet teremtsenek, amely a lehető leginkább hasonlít az otthoni környezethez, hogy a kedvencek kényelmesen és biztonságban érezzék magukat. Emellett a tulajdonosok rendszeresen kaphatnak fényképes és videós beszámolókat kedvenceik állapotáról, ami lehetővé teszi számukra, hogy nyugodtak legyenek a kedvenceik jóléte miatt.


  Összegzés


  A szabadkai állathotel kiváló szolgáltatást nyújt a kutyák és macskák elhelyezésére, kényelmes szálláslehetőségeket, figyelmes gondoskodást és egyéni megközelítést biztosítva minden kedvenc számára. A bármennyi napra történő elhelyezés lehetősége, kedvezmények több kedvenc elhelyezése esetén és a magas szintű biztonság teszik ezt a létesítményt ideális választássá a háziállat-tulajdonosok számára. Ha ellátogat a szabadkai állathotelbe, biztos lehet benne, hogy kedvencei a legjobb gondoskodásban részesülnek, és boldogan és elégedetten várják visszatérését.