Bevándorlási kérdésekkel foglalkozó jogász Oroszországból
Üdvözlöm, András vagyok. Polgári jogi mesterfokozattal rendelkezem, és Szabadkán élek.

Segítek honfitársainknak a következő kérdésekben:
 • Hogyan ne sértsék meg az orosz törvényeket, miközben külföldön tartózkodnak vagy élnek?
 • Hogyan kell helyesen megírni és elkészíteni a meghatalmazást külföldön, hogy Oroszországban intézkedhessenek (ingatlan eladása, katonai nyilvántartásból való kivonás, bírósági képviselet és egyéb), vagy fordítva, Oroszországban tartózkodva, hogy más országban intézkedjenek?
 • Hogyan kell helyesen adózni?
Szolgáltatások árai
Egyéni konzultáció 60 percig
6200 RUB
Egyéni konzultáció 30 percig
4000 RUB
Csoportos konzultáció
(legfeljebb 6 fő) 90 percig
12000 RUB
Kettős adóztatással kapcsolatos konzultáció és sok más
1000 RUB-tól
Notariális és/vagy egyéb meghatalmazás tervezetének elkészítése, orosz vagy külföldi közjegyző számára
1500-6200 RUB
Notariális hozzájárulás tervezetének elkészítése kiskorú gyermekek kíséretéhez, kiskorúak regisztrációjának megszüntetéséhez és/vagy regisztrációjához
1500 RUB
Vélemények Andrásról
  A jogi szolgáltatásokról Szabadkán

  Jogi szolgáltatások Szabadkán: megbízhatóság és professzionalizmus


  Szabadkán széles körű jogi szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek szükségesek mind magánszemélyek, mind szervezetek számára. Képzett ügyvédek állnak rendelkezésre különböző jogi kérdésekben, biztosítva a magas színvonalat és megbízhatóságot. Tekintsük át a városban elérhető főbb jogi tanácsadásokat és szolgáltatásokat.


  Egyéni konzultáció: személyre szabott megközelítés


  Az egyéni jogi konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy szakképzett segítséget kapjon konkrét jogi kérdések megoldásában. Az ügyvédek személyre szabott tanácsokat nyújtanak, figyelembe véve az ügyfél helyzetének minden sajátosságát. Ez lehet családjog, öröklési ügyek, polgári jogi viták vagy bármely más jogi terület. Az egyéni konzultáció lehetővé teszi a probléma mélyebb megértését és az optimális megoldás megtalálását.


  Csoportos konzultáció: kollektív megbeszélés


  A csoportos konzultációk lehetőséget nyújtanak arra, hogy jogi kérdéseket kollektív környezetben vitassanak meg. Ez különösen hasznos szervezetek és vállalatok számára, amelyek kollektív munkaügyi vitákkal, vállalati kérdésekkel szembesülnek, vagy stratégiát igényelnek a csoport érdekeinek védelmében. A csoportos konzultáció lehetővé teszi a problémák hatékonyabb megbeszélését és megoldását, figyelembe véve az összes résztvevő véleményét és érdekeit.


  Kettős adóztatásról szóló konzultáció: kockázatminimalizálás


  A kettős adóztatás kérdései összetettek lehetnek és speciális ismereteket igényelnek. A kettős adóztatásról szóló jogi konzultáció segít megérteni a nemzetközi adózási megállapodásokat és elkerülni a túlzott adóterheket. Az ügyvédek elemzik a pénzügyi tranzakciókat, segítenek optimális adóstratégia kidolgozásában és minimalizálják a különböző országokban történő adózással kapcsolatos kockázatokat.


  Meghatalmazás tervezetének elkészítése: biztonság és jogszerűség


  A meghatalmazás tervezetének elkészítése a jogi tevékenység fontos része. A meghatalmazás lehetővé teszi a jogosítványok átruházását egy másik személyre, ami különösen releváns az üzleti tevékenységek vagy személyes ügyek intézése során. Az ügyvédek segítenek a meghatalmazás szövegének szakszerű elkészítésében, figyelembe véve minden jogi szempontot, biztosítva ezzel a dokumentum biztonságát és jogszerűségét.


  Kiskorúak kísérésére vonatkozó hozzájárulás tervezetének elkészítése: az érdekek védelme


  A kiskorúak külföldi kíséréséhez szükséges hozzájárulás tervezetének elkészítése elengedhetetlen a biztonságos és jogszerű utazás érdekében. Az ügyvédek segítenek a szülőknek a dokumentum helyes elkészítésében, figyelembe véve a jogszabályi követelményeket. Ez lehetővé teszi a határon történő problémamentes átjutást és garantálja a gyermek érdekeinek védelmét.


  Egyéb jogi szolgáltatások: átfogó megközelítés


  Az említett szolgáltatásokon kívül Szabadka ügyvédei széles körű egyéb jogi szolgáltatásokat is nyújtanak. Ide tartozik a szerződések elkészítése, bírósági képviselet, ingatlanügyekkel kapcsolatos tanácsadás, fogyasztóvédelem és még sok más. Képzett ügyvédek átfogó megközelítést biztosítanak minden jogi kérdés megoldásához, garantálva a megbízhatóságot és professzionalizmust minden helyzetben.


  András: professzionalizmus és tapasztalat


  András, képzett ügyvéd, Szabadkán minden jogi szolgáltatást nyújt. Tapasztalata és professzionalizmusa lehetővé teszi a legösszetettebb jogi feladatok megoldását, biztosítva a magas színvonalú tanácsadást és a megbízható képviseletet. András segít az ügyfeleknek megérteni a jogi finomságokat és megtalálni az optimális megoldásokat a különböző jogi helyzetekben.


  A jogi szolgáltatások Szabadkán széles körű lehetőségeket kínálnak a jogi kérdések megoldására. Az egyéni és csoportos konzultációk, a kettős adóztatással kapcsolatos segítségnyújtás, a meghatalmazások tervezetének elkészítése és egyéb jogi szolgáltatások megbízható támogatást nyújtanak magánszemélyek és szervezetek számára. Az olyan ügyvédek professzionalizmusa és tapasztalata, mint András, garantálja a magas színvonalú szolgáltatásokat és az ügyfelek érdekeinek védelmét. Bármilyen összetett helyzetről legyen is szó, Szabadkán megtalálható a szükséges jogi segítség, amely hatékonyan megoldja a jogi problémákat.