Jóga Asyával
Az órák célja a test teljes ellazítása és megerősítése. A gyakorlatok során megtanulhatja jobban érezni a testét, megérteni és finoman dolgozni rajta.

A jógaórák kényelmes teremben zajlanak a következő címen: Trg Žrtava Fašizma 5.
Szolgáltatások árai
Első próbaóra
500 RSD
1 óra 30 perc
Egyalkalmas óra bérlet nélkül
700 RSD
1 óra 30 perc
Egyéni óra házhoz szállással
1000 RSD
1 óra 30 perc
Havi bérlet (8 óra, heti 2 alkalom)
4200 RSD
(520 RSD/óra)
1 óra 30 perc
Havi bérlet (4 óra, heti 1 alkalom)
2500 RSD
(620 RSD/óra)
1 óra 30 perc
Vélemények Asyáról
  • Дарья
    Nagyon tetszett a hozzáállás. Azonnal nyilvánvaló, hogy a tanár tudja, mit és miért csinál.) Látható a jó tudományos alap és tapasztalat. Még fontosabb, hogy bár az óra csoportos, mindenkire figyelmet fordítanak, és tényleg van idő követni és kijavítani mindenkit – ez nagyon klassz! Az órák pedig a lehető legkényelmesebb tempóban zajlanak, és a légkör is remek! Szóval, nagyon tetszik, és örömmel járok az órákra!
  • Алена
    El vagyok ragadtatva Asyával való jógaóráktól! Nagyon barátságos és figyelmes tanár, kiváló technikával. A gyakorlás után könnyednek és ellazultnak érzem magam, a jó hangulat garantált egész napra!
A szabadkai jógáról

Jóga Szabadkán: az út a harmónia és az egészség felé


A jóga egy ősi gyakorlat, amely segít megtalálni az egyensúlyt a test és a lélek között, javítja a fizikai állapotot és eléri a belső egyensúlyt. Szabadkán különféle jógaformák érhetők el, amelyek újoncok és tapasztalt gyakorlók számára egyaránt megfelelőek. Ebben a cikkben áttekintjük a szabadkai jóga-stúdiók, köztük Asya által kínált főbb szolgáltatásokat.


Próbafoglalkozás: az első lépés a jógához


Azok számára, akik most ismerkednek a jógával, a próbafoglalkozás kiváló lehetőség arra, hogy megismerjék e gyakorlat alapjait és értékeljék annak előnyeit. Asya próbafoglalkozásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a kezdők számára, hogy megérezzék a stúdió légkörét, megismerkedjenek az oktatóval és kipróbálják az alapgyakorlatokat.


A próbafoglalkozás általában körülbelül egy óráig tart, és könnyű ászanákat (pozíciókat), légzőgyakorlatokat és rövid meditációt foglal magában. Az oktatók részletesen elmagyarázzák a gyakorlatok végrehajtásának technikáját, és segítenek a hibák kijavításában, hogy a résztvevők helyesen végezhessék az ászanákat és elkerüljék a sérüléseket. Ez az óra lehetőséget nyújt arra is, hogy bármilyen kérdést feltegyenek és egyéni ajánlásokat kapjanak a gyakorlás folytatásához.


Egyéni foglalkozás: személyre szabott megközelítés


Azok számára, akik a személyre szabott megközelítést részesítik előnyben, az egyéni jógaórák ideális lehetőséget nyújtanak. Ezeken az órákon az oktató minden figyelmét egy tanítványra fordíthatja, ami lehetővé teszi a mélyebb elmélyülést a gyakorlatban és a jobb eredmények elérését.


Az egyéni foglalkozások ideálisak azok számára, akiknek különleges fizikai igényeik, sérüléseik vagy betegségeik vannak, amelyek különös figyelmet és óvatosságot igényelnek. Asya személyre szabott programot dolgoz ki, figyelembe véve a tanítvány felkészültségi szintjét, fizikai képességeit és céljait. Ez a megközelítés segít gyorsabban elérni a fejlődést és a lehető legnagyobb hasznot húzni a jógából.


Bérletes foglalkozások: rendszeresség és megtakarítás


Azok számára, akik rendszeresen szeretnének jógázni, a bérletes foglalkozások a legkényelmesebb és legelőnyösebb megoldást kínálják. Asyánál különféle bérlettípusok érhetők el, amelyek lehetővé teszik az órák látogatását kényelmes időpontokban és kedvezményes áron. A bérletek lehetnek havi, negyedéves vagy éves, ami lehetőséget ad arra, hogy a terveikhez és lehetőségeikhez legjobban illő változatot válasszák.


A rendszeres jógaórák hozzájárulnak az izmok erősítéséhez, az ízületek rugalmasságának és mozgékonyságának javításához, valamint segítenek a stressz csökkentésében és az általános közérzet javításában. A bérlet megvásárlása motivál a folyamatos gyakorlásra, ami különösen fontos a tartós eredmények eléréséhez. Ezenkívül sok stúdió kedvezményeket és bónuszokat kínál a bérlettulajdonosoknak, ami még vonzóbbá teszi az órák látogatását.


A jóga előnyei Szabadkán


A szabadkai jóga-stúdiók széles szolgáltatási palettával rendelkeznek, amelyek minden korosztály és felkészültségi szint számára megfelelőek. A nagy tapasztalattal rendelkező oktatók segítenek a klienseknek céljaik elérésében, legyen szó a fizikai forma javításáról, a stressz csökkentéséről vagy a belső egyensúly megtalálásáról.


A jóga előnyei közé tartozik:

- A fizikai forma javítása és az izmok erősítése.

- Az ízületek rugalmasságának és mozgékonyságának növelése.

- A légzés normalizálása és a vérkeringés javítása.

- A stressz szintjének csökkentése és a pszicho-emocionális állapot javítása.

- A koncentráció növelése és az alvás minőségének javítása.


Szabadkán a jóga-stúdiók kényelmes feltételeket teremtenek a gyakorláshoz, biztosítva minden szükséges felszerelést és barátságos légkört. A részletekre való odafigyelés és az egyes kliensekre való odafigyelés a jóga gyakorlását nemcsak hasznossá, hanem élvezetessé is teszi.


Zárszó


A jóga Szabadkán számos lehetőséget kínál azoknak, akik javítani szeretnék egészségüket és megtalálni a harmóniát. Próbafoglalkozások, egyéni tréningek és bérletes órák mind segítenek megtalálni a legmegfelelőbb módot a jóga világába való elmerüléshez. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt gyakorló, megtalálhatja az igényeinek megfelelő programot, és élvezheti a jóga minden előnyét Szabadkán. A rendszeres órák segítenek megerősíteni a testet, javítani a hangulatot és elérni a belső egyensúlyt, ami különösen fontos a modern világban.