Matematika, orosz és angol nyelv oktató
A nevem Artem Gekht, futballelemző és újságíró vagyok, valamint 10 éves tapasztalattal rendelkező magántanár, több mint 50 gyerekkel és tinédzserrel a hátam mögött. Az általam oktatott tantárgyak minden érdeklődő számára:

Matematika, orosz és angol nyelv oktató
A nevem Artem Gekht, futballelemző és újságíró vagyok, valamint 10 éves tapasztalattal rendelkező magántanár, több mint 50 gyerekkel és tinédzserrel a hátam mögött. Az általam oktatott tantárgyak minden érdeklődő számára:
Matematika — Oroszország legjobb matematikai iskolájában tanultam, befejeztem a matematika osztályt, és a HSE matematika fakultásán végeztem. Javítom a tanulmányi eredményeket, felkeltem az érdeklődést a tantárgy iránt, bemutatom az érdekes olimpiai matematikát vagy felkészítem a diákokat bármilyen vizsgára;
Orosz nyelv — Fontos, hogy ne felejtsük el anyanyelvünket egy másik országban élve, valamint helyesen beszéljünk és írjunk!;
Angol nyelv — Javítom a beszélt angolt, magam is folyékonyan beszélek (ha érdekel, segítek a kiejtés javításában! :));
Sakk — Hároméves korom óta játszom, jelenlegi pontszámom 2000-2100. Oroszországban egy magánóvodában tanítottam csoportokat, valamint növeltem a gyermekek és felnőttek pontszámát és alapvető játékértését, akik velem foglalkoztak.

Minden tanulóhoz megtalálom a megfelelő megközelítést, az árat személyesen is megbeszélhetjük. Az órák online vagy bármely kényelmes helyszínen zajlanak — egy kávézóban a városközpontban vagy az Ön otthonában.

Írjon bátran, örömmel segítek minden érdeklődőnek :)
Szolgáltatások árai
Matematika: iskolás korú gyerekek és tinédzserek
1500 RSD
60 perc
Matematika: vizsgafelkészítés / egyetemi hallgatók oktatása
3000 RSD
60 perc
Matematika: olimpiai feladatok 8. osztályig
2000 RSD
60 perc
Angol nyelv
1000 RSD
60 perc
Orosz nyelv: vizsgafelkészítés
2500 RSD
60 perc
Orosz nyelv: iskolás korú gyerekek és tinédzserek
1500 RSD
60 perc
Sakk
1500 RSD
60 perc
Vélemények Artemről
  A magántanításról Szabadkán

  Magántanítás Szabadkán: tudás és siker


  Az oktatás kulcsszerepet játszik minden ember életében, és a minőségi tudás megszerzése gyakran egyéni megközelítést igényel. Szabadkán számos magántanítási szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyek segítenek a diákoknak és hallgatóknak sikeresen megbirkózni a tanulmányi feladatokkal és felkészülni a vizsgákra. Ebben a cikkben áttekintjük a magántanítás fő irányait, amelyek közé tartozik a matematika, az angol és az orosz nyelv, valamint a sakk.


  Matematika: az alapoktól a felső matematikáig


  A matematika az egyik legfontosabb és legnehezebb tantárgy az iskolai és egyetemi programban. Sok diák nehézségekkel küzd a matematikai fogalmak megértésében és a feladatok megoldásában. A matematika magántanítás segít a diákoknak és hallgatóknak elmélyíteni tudásukat, fejleszteni a logikai gondolkodást és megtanulni bonyolult feladatokat megoldani. Tapasztalt magántanárként Artem egyéni oktatási programokat dolgoz ki, amelyek figyelembe veszik a tanuló felkészültségi szintjét és céljait, lehetővé téve jelentős eredmények elérését rövid idő alatt.


  Angol nyelv: magabiztosság a nemzetközi kommunikációban


  Az angol nyelv számos lehetőséget nyit meg a kommunikáció, a tanulás és a munka terén. A nyelvtudás napjainkban elengedhetetlen. Az angol nyelv magántanítása segít a diákoknak elsajátítani a nyelvtant, bővíteni a szókincset és fejleszteni a beszédkészséget. Különös figyelmet fordítanak a vizsgákra való felkészülésre, mint például a TOEFL és az IELTS, amelyek szükségesek a külföldi egyetemekre való felvételhez. Artem, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az angol nyelv tanításában, hatékonyan készíti fel a diákokat ezekre a vizsgákra, segítve őket magas pontszámok elérésében és magabiztosságuk növelésében.


  Orosz nyelv: nyelvtan és irodalom


  Az orosz nyelv, mint a világ egyik jelentős nyelve, hatalmas kulturális és történelmi jelentőséggel bír. Az orosz nyelv ismerete hozzáférést biztosít a gazdag irodalmi örökséghez és lehetőséget a kulturális kapcsolatok ápolására. Az orosz nyelv magántanítása segít a diákoknak elsajátítani a nyelvtant, javítani a helyesírást és írásjelezést, valamint fejleszteni az olvasási és irodalomelemzési készségeket. A vizsgákra való felkészülés szisztematikus megközelítést és a tantárgy mélyreható megértését igényli, amit Artem biztosít hatékony oktatási módszerekkel.


  Sakk: stratégiai gondolkodás fejlesztése


  A sakk nemcsak egy izgalmas játék, hanem hatékony eszköz a stratégiai és logikai gondolkodás fejlesztésére is. A sakkórák segítenek javítani a memóriát, fejleszteni a koncentrációt és az elemzőkészségeket. A sakk magántanítás során az alapoktól kezdve tanítják meg a játékot, fejlesztik a taktikai készségeket és tanulmányozzák a bonyolult stratégiákat. Artem, aki tapasztalattal rendelkezik a sakk oktatásában, egyéni megközelítést alkalmaz minden tanulónál, segítve őket a sikerek elérésében és a versenyeken való győzelemben.


  Egyéni megközelítés és siker


  Az egyéni magántanítás számos előnnyel jár a csoportos órákkal szemben. A tanuló maximális figyelmet kap az oktatótól, ami lehetővé teszi a program adaptálását a konkrét igényekhez és a felkészültségi szinthez. Ez a megközelítés mélyebb megértést és gyorsabb fejlődést biztosít. Artem, tapasztalt magántanárként, kényelmes és eredményes tanulási környezetet teremt, ami különösen fontos a magas eredmények eléréséhez.


  A szabadkai magántanítási szolgáltatások széleskörű lehetőségeket kínálnak a tudás fejlesztésére és a vizsgákra való felkészülésre. Matematika, angol és orosz nyelv, sakk — ezek az irányok segítenek fejleszteni az intellektuális képességeket és elérni a tanulmányi célokat. Artem, profi magántanár, magas színvonalú oktatást és egyéni megközelítést biztosít minden tanuló számára. Forduljon hozzá, hogy minőségi tudást és magabiztosságot szerezzen. A magántanítás Szabadkán a siker és az új lehetőségek felé vezető út.