Autókölcsönzés Szabadkán
Kényelmi és gazdaságos osztályú autók állnak rendelkezésre.
Szolgáltatások árai
Biztosítás Szerbiában, a Balkánon és az EU-ban benne foglaltatik.
Peugeot 5008
€40-tól/nap
Automata/Dízel
Peugeot 208
€30-tól/nap
Automata/Dízel
Fiat Punto
€20-tól/nap
Manuális/Dízel
Ford Focus 2.0 TDCI Hatchback
€35-tól/nap
Automata/Dízel
Citroen C-Elysee MT 1.6
€25-tól/nap
Manuális/Dízel
Volkswagen Touran AT 2.0 TDI (7 hely)
€40-tól/nap
Automata/Dízel
 • Letéti díjat kérnek az autóbérléskor?
  Igen. Szerbiában 100-200 euró, külföldre történő utazás esetén 300 euró.

 • Mi a tankolási politika?
  Az autót teli tankkal és tisztán kapják meg, és teli tankkal és tisztán kell visszaadni.

 • Van-e kilométer korlátozás?
  Igen. 1-3 napos bérlés esetén napi 300 km, 4-7 napos bérlés esetén napi 250 km, 8 napos vagy annál hosszabb bérlés esetén napi 200 km. A kilométerek összeadódnak. A túlfutás díja 12 RSD / km.

 • Van-e biztosítás az autókra?
  Igen. A kötelező biztosítás (OSAGO) és a CASCO biztosítás benne van az árban.

 • Engedélyezett a külföldre utazás?
  Igen. Néhány országra korlátozások vonatkoznak.
 • Van-e további díj a külföldre utazásért és a második vezetőért a szerződésben?
  Nem.
 • A nyitvatartási idő éjjel-nappali?
  Nem. Van meghatározott nyitvatartási idő. A nyitvatartási időn kívüli szolgáltatásokért további díjat számolnak fel.
 • Milyen dokumentumokat kell bemutatni?
  Az autóbérléshez szerződést, átadási-átvételi jegyzőkönyvet és az autó teljes dokumentációját biztosítjuk.

 • Vannak-e gyerekülések?
  Igen.
 • Beleértendő a fizetős utak használata?
  Nem. A fizetős utak és parkolók díját az ügyfél fizeti.

Autókölcsönzési vélemények
 • Александр
  Sziasztok 😊 Három napra béreltem egy Peugeot 5008-at. Minden szempontból tetszett az autó.
  Tágas, jó futómű. Könnyű kormányzás, nagy sebességnél is rezgésmentes kormány.
  Köszönöm Natáliának és Igornak.
  Külön tisztelet az autóátadó menedzsernek, Sándornak.
  Minden rendben volt.

  Vjacseszlav
 • Антон Б
  Köszönöm!
  Minden sikeresen kölcsönzött és visszaadott, kedves emberek, jó autó (egy kis Peugeot-ot béreltem) 👍.
Autóbérlés Szabadkán

Autóbérlés Szabadkán: kényelem és szabad mozgás


Az autóbérlés egyre népszerűbb szolgáltatás, amely kényelmet és szabad mozgást biztosít. Szabadkán különféle autómodellek állnak rendelkezésre, amelyek megfelelnek mind a turisták, mind a helyi lakosok igényeinek. Nézzük meg a városban bérelhető autók főbb típusait és előnyeiket.


Peugeot 5008: családi kényelem


A Peugeot 5008 egy tágas és kényelmes crossover, amely ideális családi utazásokhoz. Ez az autó modern technológiákkal van felszerelve, amelyek biztosítják a biztonságot és a vezetési kényelmet. A tágas belső tér és a nagy csomagtartó kiváló választássá teszi hosszú utakhoz családdal vagy barátokkal. A Peugeot 5008 bérlése lehetőséget nyújt arra, hogy élvezze a kényelmet és a biztonságot az utakon.


Peugeot 208: stílus és gazdaságosság


A Peugeot 208 egy kompakt és gazdaságos autó, amely ideális városi közlekedésre. Stílusos dizájnja és alacsony üzemanyag-fogyasztása miatt kiváló választás mindennapi használatra. A Peugeot 208 manőverezhetősége és kis mérete lehetővé teszi a könnyű parkolást a zsúfolt városi forgalomban. Ennek az autónak a bérlése előnyös megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a gazdaságosságot.


Fiat Punto: megbízhatóság és praktikusság


A Fiat Punto egy megbízható és praktikus autó, amely népszerűsége egyszerűségének és könnyű kezelhetőségének köszönhető. Ez a kompakt kisautó ideális városi közlekedésre és rövid vidéki utakra. A Fiat Punto jó kezelhetőséggel és gazdaságos üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, ami vonzóvá teszi a bérlését. Ezt az autót választva megbízható társat kap mindennapi utazásaihoz.


Ford Focus: dinamika és kényelem


A Ford Focus egy olyan autó, amely ötvözi a dinamikát és a kényelmet. Modern biztonsági és kényelmi rendszerekkel van felszerelve, amelyek minden utat kellemesebbé és biztonságosabbá tesznek. A tágas belső tér és az ergonómikus ülések kényelmet biztosítanak mind a vezető, mind az utasok számára. A Ford Focus bérlésével biztos lehet benne, hogy élvezni fogja a vezetés örömét és megbízhatóságát.


Citroen C-Elysee MT 1.6: tágasság és gazdaságosság


A Citroen C-Elysee MT 1.6 egy tágas szedán, amely kiválóan alkalmas városi és vidéki utakra egyaránt. Ez az autó ötvözi a gazdaságosságot és a kényelmet, így vonzó választás a bérléshez. A tágas belső tér és a nagy csomagtartó lehetővé teszi, hogy minden szükséges dolgot kényelmesen elhelyezzen, míg a modern biztonsági rendszerek nyugalmat biztosítanak az úton.


Volkswagen Touran AT 2.0 TDI: multifunkcionalitás és gazdaságosság

A Volkswagen Touran AT 2.0 TDI egy multifunkcionális és gazdaságos autó, amely ideális mind családi, mind üzleti utakhoz. A 2.0 literes turbódízel motorral felszerelve ez az autó kiváló teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít. A tágas utastér, amely lehetőséget nyújt az ülések átrendezésére, kényelmessé teszi mind az utasok, mind a nagyobb csomagok szállítását. A modern biztonsági rendszerek és a vezetősegítő rendszerek magas szintű kényelmet és biztonságot nyújtanak az úton. A Volkswagen Touran AT 2.0 TDI bérlésével megbízható és gazdaságos társat kap minden utazásához.


Az autóbérlés előnyei


Az autóbérlés Szabadkán számos előnnyel jár. Először is, lehetőséget nyújt arra, hogy az igényeinek leginkább megfelelő autót válassza, legyen szó kompakt városi autóról vagy tágas családi crossoverről. Másodszor, az autóbérlés megszabadít a karbantartási és javítási költségektől, mivel ezek a bérbeadó felelősségei. Harmadszor, az autóbérlés szabadságot és függetlenséget biztosít a tömegközlekedéstől.


Az autóbérlés feltételei


Az autóbérlés Szabadkán egyszerű és kényelmes. Ehhez szükség van egy vezetői engedélyre és útlevélre. Az autókölcsönző cégek rugalmas bérlési feltételeket kínálnak, amelyek lehetnek rövid vagy hosszú távúak is. Emellett gyakran kínálnak kiegészítő szolgáltatásokat, mint például gyermekülések, navigációs rendszerek és biztosítás bérlése.