ZORAN-Hair-o.in. fodrászszalon
Szabadka egyik hangulatos sarkában immár 26 éve működik egy hely, ahol minden ügyfél megtalálja saját egyedi stílusát. Ez a fodrászat a kifogástalan szakértelem és a magas színvonalú kiszolgálás szimbólumává vált.

Budapesten és Belgrádban található fiókokkal bővültünk, és mestereink nemcsak mesterien kivitelezett hajvágásokat kínálnak, hanem bonyolult hajszínezést is, amely kiemeli egyéniségét. Szakembereink által készített esküvői frizurák különlegessé teszik élete fontos pillanatait. Engedje meg, hogy történetének részévé váljunk!

Szalon címe: Ive Lole Ribara 6
Szolgáltatások árai
Hajformázás
800 RSD
Női hajvágás
2200 RSD
Melír és festés
3000 RSD
Balayage
10000 RSD
Highlights
10000 RSD
Esküvői frizura (helyszíni kiszállás lehetséges)
6000 RSD
Vélemények a ZORAN-Hair-o.in.-ról
  • Анастасия
    Jó napot kívánok!
    Szeretném megosztani véleményemet Zoran mester munkájáról. Csodálatos mester! Zoran nagyon melegen fogadott! Mindenben figyelmes volt hozzám és az én kívánságaimhoz. Javasolt egy hajvágási formát, amely optimálisan illik hozzám. Az eredmény nagyon tetszett, stílusos lett. A hajam formázása nagyon könnyű, még hosszú idő után is a vágás után.


    Külön ki szeretném emelni Zoran segítőkészségét. Karácsony előestéjén fogadott sürgősen, amikor más szalonokban lehetetlen volt időpontot kapni. Nagyon hálás vagyok Zorannak az udvariasságáért, megértéséért és szakértelméért.
A szabadkai fodrászszalonról

Fodrászati szolgáltatások Szabadkán: magas szintű szakértelem és egyéni megközelítés


Szabadka nemcsak kulturális örökségéről híres, hanem a magas színvonalú fodrászati szolgáltatásokról is, amelyeket magasan képzett szakemberek nyújtanak. Az egyik ilyen szalon a ZORAN-Hair-o.in, amely egyedi megoldásokat kínál ügyfeleinek a tökéletes megjelenés megteremtéséhez. Ebben a cikkben áttekintjük a szalon legfontosabb szolgáltatásait, beleértve a női hajvágást, a bonyolult hajfestést és az esküvői frizurákat házhoz menve.


Női hajvágás: stílus és egyéniség


A női hajvágás nem csupán a haj rövidítését jelenti, hanem igazi művészet, amely lehetővé teszi minden nő egyéniségének és szépségének kiemelését. A ZORAN-Hair-o.in szalonban a mesterek figyelembe veszik az ügyfél hajának és arcának minden jellemzőjét, hogy tökéletes frizurát hozzanak létre, amely harmonikusan illeszkedik az összképbe. A munkafolyamat során csak minőségi eszközöket és termékeket használnak, ami garantálja a kifogástalan eredményt.


Minden hajvágás konzultációval kezdődik, amely során a mester megismeri az ügyfél kívánságait, felméri a haj szerkezetét és az arc formáját. Ez lehetővé teszi a legmegfelelőbb frizura kiválasztását, amely kiemeli az előnyöket és elrejti az esetleges hibákat. Végül minden ügyfél nemcsak stílusos, hanem könnyen kezelhető frizurát kap, amely megőrzi formáját és volumenét a következő szalonlátogatásig.


Bonyolult hajfestés: színmélység és rétegzettség


A bonyolult hajfestés, mint például a balayage vagy a melírozás, lehetővé teszi a haj színmélységének és rétegzettségének megteremtését, természetes átmenetek hatását keltve. A ZORAN-Hair-o.in szalonban a mesterek a legújabb technikákat és minőségi festékeket használják, ami tartós és gyönyörű eredményt biztosít.


A balayage technika során a festéket szabad kézzel viszik fel, így lágy átmenetek és természetes, napcsókolta hatás érhető el. Ez a módszer egyedi és megismételhetetlen eredményt nyújt, amely kiemeli a haj természetes szépségét.


A melírozás vagy highlights a haj egyes tincseinek világosítását jelenti, ami volument és frissességet kölcsönöz a frizurának. A kívánt hatás függvényében különböző árnyalatok választhatók, amelyek harmonikusan illeszkednek az alap hajszínhez, és egyedi megjelenést kölcsönöznek.


A ZORAN-Hair-o.in szalon mesterei gondosan választják ki az árnyalatokat és a festési technikát, figyelembe véve az ügyfél hajának típusát és állapotát. A magas szintű szakértelemnek és egyéni megközelítésnek köszönhetően az eredmény mindig felülmúlja az elvárásokat, és a haj egészséges és fényes marad.


Esküvői frizura házhoz menve: kényelem és tökéletesség


Az esküvői frizura a menyasszony megjelenésének fontos része, amelynek hibátlannak kell lennie, és harmonikusan illeszkednie kell a ruhához és a sminkhez. A ZORAN-Hair-o.in szalonban esküvői frizurák készítését is vállalják házhoz menve, ami maximális kényelmet és praktikusságot biztosít ezen a fontos napon.


A szalon mesterei minden menyasszony kívánságait figyelembe véve dolgoznak, különféle frizura lehetőségeket kínálva, a klasszikustól a modern és kreatív stílusokig. Minden frizurát egyénileg alakítanak ki, figyelembe véve az esküvő stílusát, az arc formáját és a haj típusát. A munkafolyamat során csak professzionális termékeket használnak, amelyek biztosítják a frizura tartósságát egész nap.


A mester házhoz érkezése lehetővé teszi, hogy a menyasszony elkerülje a felesleges nyüzsgést és stresszt, amelyet a szalonba utazás okozhat az esküvő napján. Ez lehetőséget ad arra, hogy nyugodtan felkészüljön a ceremóniára, és élvezze minden pillanatát különleges napjának. A ZORAN-Hair-o.in mesterei garantálják, hogy az esküvői frizura tökéletes lesz, és megőrzi formáját az est végéig.


A szabadkai fodrászati szolgáltatások széleskörű lehetőségeket kínálnak a stílusos és ápolt megjelenés megteremtéséhez. A női hajvágás, a bonyolult hajfestés és az esküvői frizurák házhoz menve – mindezek a szolgáltatások lehetővé teszik az egyéniség és a természetes szépség kiemelését minden ügyfél számára. A ZORAN-Hair-o.in szalonban dolgozó szakemberek figyelemmel és odaadással fordulnak minden ügyfélhez, garantálva a magas színvonalú szolgáltatásokat és a kifogástalan eredményt. Látogasson el a ZORAN-Hair-o.in szalonba, hogy megtapasztalja a professzionális hajápolás varázsát, és élvezze a tökéletes megjelenést minden nap.