Svetlana ápoló és gyógyászati kozmetológiája
Kozmetikus (kozmetológiai ápolónő - 2016), középfokú egészségügyi végzettség (gyógyászat - 1996).

Különféle ápoló és gyógyászati kozmetológiai kezelések Szabadka központjában található irodában.
Szolgáltatások árai
Arcbőr higiéniai tisztítása
3000-4000 RSD
Kombinált
Ultrahangos arcbőr tisztítás
2500 RSD
Hát higiéniai tisztítása
3000-5000 RSD
Peeling
2000-5000 RSD
Mandulasav, azelainsav, glikolsav, szalicilsav, multivasav, retinolsav (sárga), Jessner
Algamask
500 RSD
Bőrtípus vagy probléma szerint
Detox-maszk
700 RSD
Mezofrakcionális terápia (Arc)
4000 RSD
Mezofrakcionális terápia (Arc + nyak + dekoltázs)
5000 RSD
Mezofrakcionális terápia (Szemhéj)
2500 RSD
Papilloma eltávolítása
500 RSD
Klasszikus arcmasszázs
2000 RSD
Gua Sha arcmasszázs
2500 RSD
Nyirokmasszázs
2000 RSD
Jacquet masszázs
2000 RSD
Bőrápolási eljárás "Ragyogás"
2500 RSD
Bőrápolási eljárás "Áfonya"
2500 RSD
Mikrotűs kezelés (Mezoroller)
2500-5000 RSD
Plazmapen (Szemhéj)
3000 RSD
Striák kezelése
1000 RSD-től
Pigmentfoltok kezelése
1000 RSD-től
Szempilla laminálás
2500 RSD
Szempilla és szemöldök laminálás
3000 RSD
Vélemények Svetlanáról
 • Ирина
  Ma voltam Svetlana kozmetikusnál tisztításra
  Könnyű keze van, mindent alaposan és gyengéden végzett 🦋
  Most friss vagyok,
  mint egy szerb rózsa 😀🌹
  Köszönöm ✨✨✨
 • Ольга
  Rendszeresen és örömmel frissítem magam Svetlánál! Masszázsok, maszkok, különböző bőrápolási eljárások - már több variációt is kipróbáltam. Az eredmény mindig örömet okoz, még a hosszabb eljárások is kellemesen és fáradságmentesen telnek! Ismét készülök!
 • Натали
  Lányok, pillinget csináltam Svetlánál.
  Nagyon könnyű volt.
  Nem tudom mi volt ez és hogy hívják 🤪, de a bőröm egyszerűen varázslatos!!!
  Nagyon ajánlom mindenkinek, nekem vegyes bőröm van, a pórusok eltűntek
  Mostanra eltűntek 😅
 • Аня
  Már kétszer voltam Svetlánál tisztításra és pillingre. Az eredménnyel elégedett vagyok, megyek még. Svetlánával nagyon kellemes beszélgetni is (nekem ez fontos). Az árak kedvezőbbek, mint Oroszországban.
 • Наташа
  És még egy kis megjegyzés Svetlana kozmetikusunkról! Biztos vagyok benne, hogy sokan már ismeritek és igénybe vettétek a szakmai segítségét. De nem mindenki tudja, hogy kiválóan végzi az injekciós kezeléseket is. Saját magamon teszteltem, és boldogan nézek a tükörbe 💛
A szépészet Szabadkán

Szépségápolási szolgáltatások Szabadkán: a bőrápolás művészete


A modern kozmetikai eljárások nemcsak a fiatalság és a szépség megőrzését teszik lehetővé, hanem számos bőrprobléma megoldását is. Szabadkán széles körű szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek segítenek elérni a bőr tökéletes állapotát és kiemelni természetes vonzerejét. Ebben a cikkben áttekintjük a legnépszerűbb kezeléseket és azok előnyeit.


Bőrtisztítás: az egészséges arc alapja


A bőrtisztítás fontos lépés az arcbőr ápolásában, mivel segít eltávolítani a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket. Az eljárás speciális termékek és eszközök használatával történik, amely lehetővé teszi a mélytisztítást a bőr károsítása nélkül. Az eredmény friss, sima bőr, amely jobban reagál a további ápolásra.


Peeling: megújulás és regeneráció


A peeling olyan eljárás, amely eltávolítja a bőr felső rétegét, serkenti a sejtek megújulását és javítja a bőr textúráját. Számos peeling típus létezik: kémiai, mechanikai és enzimes, amelyek mindegyike egyénileg kerül kiválasztásra a bőr típusától és a megoldandó problémáktól függően. A peeling után a bőr fiatalabbnak és ragyogóbbnak tűnik.


Alginát maszk: intenzív hidratálás


Az alginát maszk egy olyan eljárás, amely mély hidratálást és táplálást biztosít a bőrnek. A maszk alginátokból készül, amelyek természetes poliszacharidok, és tengeri algákból nyerik őket. Javítja a bőr tónusát, csökkenti a duzzanatot, és friss megjelenést kölcsönöz az arcnak. Az alginát maszk minden bőrtípusra alkalmas, és önálló kezelésként vagy más kezelésekkel kombinálva is alkalmazható.


Detox maszk: tisztítás és helyreállítás


A detox maszk segít eltávolítani a méreganyagokat és szennyeződéseket a bőrből, javítva annak általános állapotát és megjelenését. Az aktív összetevőkön alapuló maszkok, mint például az agyag, a szén vagy a növényi kivonatok, szűkítik a pórusokat, csökkentik a gyulladást és egészséges ragyogást kölcsönöznek a bőrnek. A detox maszk különösen hasznos a szennyezett levegőjű városok lakói és a gyakori stressznek kitett emberek számára.


Mezofrakciós terápia: innovatív megközelítés


A mezofrakciós terápia egy modern módszer, amely egyesíti a mezoterápia és a frakcionált lézer előnyeit. Az eljárás a bőr fiatalítására, a ráncok csökkentésére és a bőr szerkezetének javítására irányul. Svetlana, tapasztalt kozmetikus, a legújabb felszereléssel végzi a mezofrakciós terápiát, amely magas hatékonyságot és biztonságot biztosít. Az eredmény már az első kezelések után észrevehető.


Papillómák eltávolítása: biztonság és kényelem


A papillómák eltávolítása egy olyan eljárás, amely segít megszabadulni a bőrön lévő növedékektől, javítva a megjelenést és megelőzve az esetleges komplikációkat. Svetlana modern eltávolítási módszereket alkalmaz, mint például a lézer vagy a rádiófrekvenciás kés, amelyek gyors és fájdalommentes papillóma eltávolítást tesznek lehetővé, minimális hegesedési és szövődménykockázattal.


Arcmasszázs: relaxáció és fiatalítás


Az arcmasszázs egy olyan eljárás, amely ötvözi a bőrápolást és a pihenést. A masszázstechnikák segítenek javítani a vérkeringést, növelni az izmok tónusát és javítani a bőr általános állapotát. A rendszeres masszázs kezelések csökkentik a duzzanatot, simítják a ráncokat és friss, kipihent megjelenést kölcsönöznek az arcnak.


Mikrotűs kezelés: stimuláció és megújulás


A mikrotűs kezelés egy olyan eljárás, amely mikroszkopikus tűk segítségével serkenti a bőr megújulását. Svetlana professzionális felszereléssel végzi a mikrotűs kezelést, ami maximális eredményeket biztosít. Az eljárás javítja a bőr textúráját, csökkenti a pórusokat és serkenti a kollagén termelést, ezáltal feszesebbé és fiatalabbá téve a bőrt.


Plazmaterápia: természetes fiatalítás


A plazmaterápia egy olyan módszer, amely a páciens saját plazmájának felhasználásával fiatalítja a bőrt. Az eljárás segít javítani az arcszínt, csökkenteni a ráncokat és serkenti a sejtek regenerációját. Svetlana a plazmaterápiát magas minőségű anyagokkal és a biztonsági előírások betartásával végzi, ami kiváló eredményt és minimális kockázatot garantál.


Striák és pigmentfoltok kezelése: a szépség helyreállítása


A striák és pigmentfoltok gyakori bőrproblémák, amelyek jelentősen ronthatják annak megjelenését. Szabadkán hatékony módszereket kínálnak ezeknek a problémáknak a kezelésére, beleértve a lézeres terápiát, a kémiai peelingeket és a speciális maszkokat. Svetlana egyéni kezelési programokat állít össze, amelyek látható javulást eredményeznek a bőr állapotában és visszaadják annak egyenletes és szép tónusát.


Szempilla- és szemöldök laminálás: kifejező tekintet


A szempilla- és szemöldök laminálás egy olyan eljárás, amely volument, fényt és ápolt megjelenést kölcsönöz a szálaknak. A laminálás természetes és kifejező tekintetet eredményez, dúsabbá és rugalmasabbá téve a szempillákat és szemöldököket. Az eljárás táplálja és erősíti is a szálakat, ami elősegíti azok növekedését és javítja állapotukat.


Összegzés


A szépségápolási szolgáltatások Szabadkán széleskörű lehetőségeket kínálnak a bőrápolásra és annak szépségének és egészségének megőrzésére. Bőrtisztítás, peeling, alginát és detox maszkok, mezofrakciós terápia, papillómák eltávolítása, arcmasszázs, mikrotűs kezelés, plazmaterápia, striák és pigmentfoltok kezelése, szempilla- és szemöldök laminálás — ezek a kezelések mind segítenek elérni a bőr tökéletes állapotát. Svetlana, professzionális kozmetikus, figyelemmel és gondossággal fordul minden klienséhez, egyedi megoldásokat kínálva és garantálva a magas színvonalú szolgáltatásokat. Forduljon hozzá, hogy megtapasztalja a modern kozmetikai módszerek minden előnyét, és élvezze a szép és egészséges bőrt.