Manikűrszolgáltatások a Natasa nevű orosz mestertől
Okleveles körömszolgáltató és tartós sminkes mester, aki nagy tapasztalattal rendelkezik. Kombinált manikűr, körömhosszabbítás, körömkorrigálás, körömerősítés keratingéllel. Tartós smink. Púderes szemöldök tetoválás. Akvarell ajkak. Árnyékolt szemhéjtus. Szempillaköz.

Bármilyen dizájn ingyen!

Cím: Dimitrija Tucovica 9
Szolgáltatások árai
Körömhosszabbítás
3000 RSD
Kombinált manikűr
1200 RSD
Köröm javítás
200 RSD
Szemöldök korrigálása és festése
600 RSD
Körömkorrigálás
2200 RSD
Körömerősítés keratingéllel
1600 RSD
Ajaktetoválás
5000 RSD
Szemöldök tetoválás
5000 RSD
Szemhéjtus
5000 RSD
Árnyékolt szemhéjtus
6000 RSD
Szempillaköz
2500 RSD
Vélemények Natasaról
  A manikűrről és tetoválásról Szabadkán

  Szemöldökszolgáltatások Szabadkán: tökéletes szemöldök minden megjelenéshez


  A modern szemöldökformázási és ápolási technikák lehetővé teszik a tökéletes megjelenés megteremtését és az egyéniség kiemelését. Szabadkán a ZORAN-Hair-o.in szalon teljes körű professzionális szolgáltatásokat kínál a szemöldök és a szempillák ápolására, ami segít az ügyfeleknek, hogy minden nap tökéletesen nézzenek ki. Ebben a cikkben áttekintjük az alapvető eljárásokat, amelyek segítenek elérni a tökéletes formát és színt, valamint biztosítják az egészséges és ápolt szemöldököt.


  Szemöldökformázás: a tökéletes forma kialakítása


  A szemöldökformázás a szemöldökápolás alapja. A megfelelő szemöldökforma radikálisan megváltoztathatja az arc megjelenését, harmonikusabbá és kifejezőbbé téve azt. A ZORAN-Hair-o.in szalon szakemberei gondosan kiválasztják a szemöldök formáját, figyelembe véve az ügyfél arcának anatómiai jellemzőit és preferenciáit. Az eljárás magában foglalja a részletes rajzolást és a forma korrekcióját különböző technikák alkalmazásával, ami lehetővé teszi az ideális eredmény elérését.


  Szemöldök világosítása és korrekciója: színharmónia


  Néha a természetes szemöldökszín nem felel meg a kívánt megjelenésnek, vagy csak enyhe korrekcióra szorul. A szemöldök világosítása és korrekciója lehetővé teszi a szín finomhangolását a haj általános tónusához, vagy természetesebb megjelenés elérését. A szalonban kíméletes világosító anyagokat használnak, amelyek gyengéden hatnak a szálakra, anélkül, hogy károsítanák azok szerkezetét. A színkorrekció lehetővé teszi az ideális összhang és harmonikus megjelenés elérését.


  Szemöldök SPA: relaxáció és ápolás


  A szemöldök SPA egy olyan kezeléssorozat, amely a szemöldökszálak helyreállítására és erősítésére irányul. A ZORAN-Hair-o.in szalonban különféle maszkokat és szérumokat kínálnak, amelyek táplálják és hidratálják a szálakat, egészségesebbé és erősebbé téve azokat. A SPA kezelések könnyű masszázst is tartalmaznak a szemöldök körüli területen, ami javítja a vérkeringést és serkenti a szálak növekedését. Az eredmény ápolt és fényes szemöldök, amely könnyen formázható.


  Arcszőrzet eltávolítása: simaság és tisztaság


  Az arcszőrzet eltávolítása elengedhetetlen eljárás a nem kívánt szálak eltávolításához, amely lehetővé teszi a tökéletesen sima és tiszta bőr elérését. A szalon szakemberei különböző módszereket használnak az arcszőrzet eltávolítására, beleértve a gyantázást, cukorpasztás és cérnás technikákat, hogy minden ügyfél számára a legmegfelelőbb megoldást kínálják. Az eljárást a bőr sajátosságainak figyelembevételével végzik, minimalizálva az irritáció és sérülés kockázatát.


  Szemöldöklaminálás: tartós eredmény


  A szemöldöklaminálás egy népszerű eljárás, amely segít a szálak formázásában és hosszú távú rögzítésében. A laminálás során speciális anyagokat használnak, amelyek nemcsak rögzítik a formát, hanem táplálják is a szálakat, dúsabbá és fényesebbé téve azokat. A laminálás lehetővé teszi a tökéletes szemöldök hatásának elérését anélkül, hogy mindennapi formázást igényelne, ami különösen kényelmes a forgalmas életet élők számára.


  Szempilla- és szemöldökfestés: kifejező tekintet


  A szempilla- és szemöldökfestés egy olyan eljárás, amely segít a világosabb és kifejezőbb megjelenés kialakításában. A ZORAN-Hair-o.in szalon szakemberei olyan árnyalatokat választanak, amelyek tökéletesen illenek az ügyfél hajszínéhez és bőrtónusához, így a lehető legtermészetesebb eredményt érik el. Az eljárás minőségi festékekkel történik, amelyek tartós és biztonságos hatást biztosítanak. A szempillafestés lehetővé teszi a mindennapi szempillaspirál használatának elhagyását, míg a festett szemöldök rendezett és ápolt megjelenést kölcsönöz.


  A szabadkai szemöldökszolgáltatások számos lehetőséget kínálnak a tökéletes szemöldök és kifejező tekintet kialakításához. Szemöldökformázás, világosítás és korrekció, SPA kezelések, arcszőrzet eltávolítása, laminálás és festés — ezek az eljárások segítenek a harmonikus és ápolt megjelenés elérésében. A ZORAN-Hair-o.in szalon professzionális megközelítést és magas színvonalú szolgáltatásokat kínál, amelyek minden ügyfél elégedettségét garantálják. Látogasson el a szalonba, hogy megtapasztalja a szemöldök és szempillák professzionális ápolásának minden előnyét, és élvezze a tökéletes megjelenést minden nap.