Usluge stilizovanja obrva
Nudimo jedinstvene usluge koje uključuju farbanje, korekciju, laminiranje i mnogo toga više, kako bismo istakli vaš prirodni izgled i dali prefinjen izgled vašim obrvama. Verujte našim iskusnim stručnjacima i pružite svojim obrvama zasluženu negu i pažnju.
Cena usluga
Arhitektura obrva (oblik, farbanje, korekcija)
1400 RSD
Osvetljavanje obrva (+toniranje)
1100 RSD
Korekcija obrva
700 RSD
SPA za obrve
600 RSD
Depilacija jedne zone lica
600 RSD
Laminacija obrva (farbanje, korekcija)
2300 RSD
Farbanje obrva
700 RSD
Farbanje trepavica
700 RSD
Recenzije o stilizovanju obrva
  • Полина
    Danas sam bila kod Irine na korekciji obrva. Rezultat - oduševljenje: uredan i lep oblik koji savršeno odgovara mojim crtam lica! + ofarbali smo trepavice, potpuno drugačiji pogled, čudim se što to nisam radila ranije)
  • Екатерина
    Htela sam napisati da su obrve ispale fenomenalno! Još uvek sve izgleda lepo.
O uslugama stručnjaka za obrve u Subotici

Usluge stručnjaka za obrve u Subotici: umetnost stvaranja savršenih obrva


Obrve igraju važnu ulogu u stvaranju harmoničnog i izražajnog izgleda. Mogu naglasiti crte lica, dodati dubinu pogledu i zaokružiti celokupan stil. U Subotici mnogi saloni nude profesionalne usluge nege obrva, među kojima se posebno izdvaja salon ZORAN-Hair-o.in. U ovom članku ćemo razmotriti osnovne usluge koje će vam pomoći da postignete savršen izgled obrva.


Arhitektura obrva: kreiranje savršenog oblika


Arhitektura obrva je usluga koja se fokusira na kreiranje savršenog oblika obrva, koji se harmonično uklapa sa crtama lica. Proces uključuje analizu strukture i rasta dlačica, modeliranje oblika i njegovu korekciju. Majstori salona ZORAN-Hair-o.in koriste savremene tehnike i alate za postizanje maksimalno prirodnog i urednog rezultata. Pravilno oblikovane obrve dodaju simetriju i izražajnost licu, što je posebno važno za stvaranje harmoničnog izgleda.


Posvetljivanje i korekcija obrva: suptilna promena boje


Posvetljivanje i korekcija obrva omogućavaju postizanje željenog nijansa i poboljšanje ukupnog izgleda obrva. Ova procedura je posebno pogodna za one koji žele posvetliti obrve ili korigovati njihovu boju nakon farbanja. U salonu ZORAN-Hair-o.in koriste se blagi preparati koji nežno posvetljuju dlačice, čuvajući njihovo zdravlje. Korekcija boje pomaže u postizanju harmonije između obrva i boje kose, stvarajući prirodniji i estetičniji izgled.


SPA za obrve: nega i obnavljanje


SPA za obrve je kompleks procedura usmerenih na negu i obnavljanje zdravlja obrva. Uključuje upotrebu hranljivih maski, seruma i masažnih tehnika koje stimulišu rast dlačica i poboljšavaju njihovu strukturu. U salonu ZORAN-Hair-o.in stručnjaci biraju individualne programe nege, uzimajući u obzir specifičnosti svake klijentkinje. Ove procedure pomažu u održavanju obrva zdravim i urednim, sprečavajući lomljivost i opadanje.


Depilacija lica: glatka i čista koža


Depilacija lica je važan korak u nezi kože koji pomaže u uklanjanju neželjenih dlačica i daje koži glatkoću. U salonu ZORAN-Hair-o.in nude se različite metode depilacije, uključujući depilaciju voskom i šećernom pastom. Procedura se izvodi korišćenjem visokokvalitetnih materijala i strogim poštovanjem svih higijenskih normi, što garantuje sigurnost i efikasnost. Glatka koža lica bez neželjenih dlačica izgleda uredno i negovano, što je posebno važno za žene koje teže savršenom izgledu.


Laminacija obrva: volumen i fiksacija


Laminacija obrva je procedura koja obrve čini voluminoznijim, fiksira njihov oblik i poboljšava izgled. U procesu laminacije na obrve se nanosi specijalni preparat koji hrani i jača dlačice, čineći ih gušćim i sjajnijim. U salonu ZORAN-Hair-o.in majstori koriste samo proverene i sigurne preparate, koji obezbeđuju postojan i lep rezultat. Laminacija pomaže u stvaranju urednog i prirodnog izgleda obrva koji traje dugo.


Farbanje trepavica i obrva: izražajan pogled


Farbanje trepavica i obrva je usluga koja pomaže da se naglasi izražajnost pogleda i učine crte lica upečatljivijim. U salonu ZORAN-Hair-o.in koriste se kvalitetne boje koje obezbeđuju intenzivnu i postojanu boju, ne izazivajući alergijske reakcije. Procedura farbanja pomaže u stvaranju jasnijeg kontura obrva i daje trepavicama gustinu i volumen. Ovaj pristup omogućava postizanje prirodnog i urednog izgleda bez potrebe za svakodnevnom upotrebom dekorativne kozmetike.


Usluge stručnjaka za obrve u Subotici nude širok spektar mogućnosti za stvaranje savršenog izgleda. Arhitektura obrva, posvetljivanje i korekcija, SPA za obrve, depilacija lica, laminacija i farbanje trepavica i obrva – sve ove procedure su usmerene na poboljšanje izgleda i zdravlja dlačica. Salon ZORAN-Hair-o.in pruža profesionalne usluge koje će vam pomoći da postignete harmoničan i izražajan izgled. Posetite ovaj salon kako biste iskusili sve prednosti savremenih metoda nege obrva i uživali u lepom i negovanom izgledu svaki dan.