Rajz- és festészeti oktatás
Kedves barátaim, a nevem Olga Smolko, hivatásos művész vagyok, a Oroszországi Művészek Szövetségének tagja, és nagy pedagógiai tapasztalattal rendelkezem.
Felkészítés művészeti iskolákba és egyetemekre való felvételire.
Klasszikus rajz- és festészet oktatás (akadémiai program) felnőtteknek és serdülőknek.

Az órák a város központjában található «Studio 10» csodálatos terében zajlanak.

Szolgáltatások árai
Klasszikus rajz- és festészet oktatás (akadémiai program) felnőtteknek és serdülőknek: csoportos óra
1200 RSD
Külön rajz- és festészet kurzus gyerekeknek: csoportos óra
900 RSD
Botanikai rajz- és festészet kurzus és tájképfestészet kurzus felnőtteknek és serdülőknek: csoportos óra
1000 RSD-tól
Vélemények Olgáról

  • Анна Попова
    Jó estét mindenkinek! Szeretnék köszönetet mondani Olga Smolkonak a rendhagyó rajztechnikák mesterkurzusának megszervezéséért és lebonyolításáért. A tinédzsereknek és a felnőtteknek is nagyon tetszett, és lenyűgözött, hogy Olga mennyi potenciális képességet fedett fel a hozzátartozóimban! 💐
  • Сергей
    ☺️ Sziasztok, barátaim! Én is szeretnék egy véleményt írni Olgáról és az "Hegyek és fűszálak" témájú mesterkurzusáról (én neveztem így). Természetesen megértem, hogy két óra alatt nem lehet megtanítani rajzolni, de végül mindenkinek nagyszerű "alkotásai" születtek! Olga profi, mindenkire figyelt, folyamatosan adott tanácsokat és ajánlásokat, hogyan lehet a legjobban ábrázolni az egyes elemeket a rajzban. Maga a mesterkurzus nagyon klassz volt, valódi növényekkel készítettünk nyomdázással festett technikát, aminek eredményeként nagyon érdekes fűszál- és levélhatások jöttek létre. Mindenkinek ajánlom! 👍
A szabadkai művészeti oktatás

Kreatív fejlődés minden korosztály számára


Szabadkán nagy figyelmet fordítanak a művészeti oktatás fejlesztésére. Ebben a gyönyörű városban tevékenykedik Olga, egy tehetséges oktató, aki különféle kurzusokat kínál a klasszikus rajz és festészet oktatására, valamint specializált órákat gyermekek számára, a botanikai rajz és festészet, valamint a tájképfestészet területén. Tekintsük át részletesebben ezeket a programokat.


Klasszikus rajz és festészet oktatása


A klasszikus rajz és festészet oktatása egy alapvető kurzus, amely lefedi a művészeti mesterség minden aspektusát. Olga, aki többéves tapasztalattal és mélyreható tudással rendelkezik, segít tanítványainak elsajátítani a klasszikus rajz és festészet technikáit. Ezeken az órákon a diákok megtanulják a kompozíció, perspektíva, árnyék és fény alapjait, valamint különböző anyagokkal, például szénnel, grafittal, akvarellel és olajjal dolgoznak.


A kurzus különböző szintű felkészültségű diákok számára készült, a kezdőktől a haladó művészekig. Különös figyelmet fordítanak az egyéni stílus és kreatív gondolkodás fejlesztésére. Az oktatás során a diákok nemcsak technikai készségeket szereznek, hanem megtanulják gondolataikat és érzéseiket is kifejezni a művészeten keresztül.


Külön rajz és festészet kurzus gyermekeknek


A legfiatalabb művészek számára Szabadkán külön rajz és festészet kurzust kínálnak. Olga, aki egyedi megközelítést alkalmaz a gyermekek oktatásában, inspiráló és kreatív légkört teremt óráin. A kurzus kifejezetten a gyermekek észlelésének és fejlődésének sajátosságait figyelembe véve lett kialakítva.


Az órák során a gyerekek elsajátítják a rajzolás és festés alapvető technikáit, megtanulják a színnel, formával és kompozícióval való munkát. Különös figyelmet fordítanak a finom motorikus készségek és a szem-kéz koordináció fejlesztésére. Emellett a gyerekek különböző művészeti stílusokat és irányzatokat ismernek meg, ami segít nekik tágítani látókörüket és fejleszteni esztétikai érzéküket.


Botanikai rajz és festészet kurzus


A botanikai rajz és festészet egy különleges irányzat, amely pontosságot és részletekre való odafigyelést igényel. Ez a kurzus vonzza a természetkedvelőket és azokat, akik szeretnék mélyíteni tudásukat a botanika és a művészet területén. A kurzus során a diákok megtanulják a növények, virágok és fák valósághű ábrázolásának technikáját.


Az órákon nagy figyelmet fordítanak a növények anatómiájára, szerkezetére és sajátosságaira. A diákok megtanulják átadni a textúrákat és tónusátmeneteket, lenyűgöző és valósághű alkotásokat hozva létre. Ez a kurzus különösen hasznos azok számára, akik érdeklődnek az illusztráció, tudományos grafika és dizájn iránt.


Tájképfestészet kurzus


A tájképfestészet kurzus a természet festői ábrázolásának technikájának elsajátítására fókuszál. Ez a kurzus azok számára megfelelő, akik meg szeretnék tanulni, hogyan adják vissza a körülöttük lévő világ szépségét vásznon vagy papíron. A diákok megtanulják a tájkompozíció alapjait, a színnel és fényviszonyokkal való munkát, valamint az atmoszféra és hangulat ábrázolásának technikáját.


Az órák során nagy hangsúlyt fektetnek a szabadban végzett munkára, ami lehetővé teszi a diákok számára, hogy közvetlenül a természetben tanuljanak. Ez segít jobban megérteni a fény és árnyék játékát, a tónusátmeneteket és különböző természeti jelenségek sajátosságait. A tájképfestészet kurzus fejleszti a képességet, hogy meglássuk és ábrázoljuk a természet szépségét, ami minden művész számára fontos.


A szabadkai művészeti oktatásról


Szabadkán a művészeti oktatás széleskörű lehetőségeket kínál a kreatív képességek és szakmai készségek fejlesztésére. Olga, tapasztalt rajz és festészet oktató, változatos kurzusokat vezet, amelyek felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megfelelnek. Az oktatás során a diákok jelentős előrelépést tapasztalhatnak készségeikben és képességeikben.


Szabadkán a művészeti oktatás lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki fejlessze kreatív képességeit és szakmai tudását. Olga, tapasztalt rajz és festészet oktató, különféle kurzusokat kínál, amelyek minden korosztály és érdeklődési kör számára megfelelnek. A klasszikus rajz és festészet, a külön gyermekeknek szóló kurzus, a botanikai rajz és a tájképfestészet mind hozzájárulnak a kreatív potenciál kibontakoztatásához és új ismeretek megszerzéséhez. Szabadkán a művészeti oktatás mindenki számára elérhetővé és érdekessé válik, aki szeretne elmélyedni a művészet és önkifejezés világában.