Orvosi és wellness masszázs
Tanúsított masszőr (1998 óta), orvosi felsőfokú végzettség, gyermekgyógyász.

Különböző masszázsfajták (orvosi, anticellulit, Madeira-terápia, relaxációs stb.), gyermekeknek orvosi és megelőző masszázs gimnasztikai komplexummal 4 hetes kortól. Kiszállás a páciens otthonába Szabadkán.
Szolgáltatások árai
Gyermekek orvosi és megelőző masszázsa, 4 hetes kortól
2500 RSD
1 óra
Gyermekek orvosi és megelőző masszázsa, 4 hetes kortól
3500 RSD
1 óra 30 perc
Kombinált kozmetikai és relaxációs masszázstechnikák
2500 RSD
1 óra
Kombinált kozmetikai és relaxációs masszázstechnikák
3500 RSD
1 óra 30 perc
Masszázs + radírozás (teljes test)
4000 RSD
1 óra 30 perc
Orvosi klasszikus felnőtteknek (ellenjavallatok hiányában)
2500 RSD
1 óra
Orvosi klasszikus felnőtteknek (ellenjavallatok hiányában)
3500 RSD
1 óra 30 perc
Vélemények Natasháról
  • Полина
    Nekem nem lehet mezoterápiát végezni, de nem bánkódom, mert Szvetlana masszázsa helyettesíti ezt a kezelést. Már majdnem egy éve járok rendszeresen – az eredmény varázslatos. Minden alkalom után látható a hatás. Nagyon ajánlom Szvetlanát: kiváló mester és szuper ember!
  • Тамара
    Tegnap nyirokmasszázst végeztettem, azonnal érezhetően kevesebb víz van a testemben! A bőröm már simább és feszesebb. Plusz maga a masszázs is kiváló, 1,5 óra, nem fáj, a nyirok mellett az izmokat is átdolgozzák. És hogy Natasa a saját asztalával házhoz jön, az külön élvezet)) Pénteken lesz a következő kezelés, már alig várom!
  • Мария Мышкина
    Köszönöm Natasának, hogy professzionális masszázst végzett a lányomnak. Ajánlom mindenkinek, aki minőségi masszázst és pozitív élményeket szeretne) 🤗
A szabadkai gyógy- és megelőző masszázsról

Orvosi és wellness masszázs Szabadkán: egészség és szépség


Szabadka városában különféle orvosi és wellness masszázsszolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek segítenek az egészség megőrzésében és az életminőség javításában felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Ebben a cikkben áttekintjük azokat a fő masszázstípusokat, amelyeket Natasa nyújt Szabadkán, és azok jótékony hatásait a szervezetre.


Gyógy- és megelőző masszázs gyermekeknek korai életkortól kezdve


A gyermekek egészségének megőrzése már a legkorábbi évektől kezdődik, és ebben a masszázs fontos szerepet játszik. A gyógy- és megelőző masszázs célja a vérkeringés javítása, az izmok erősítése és a szervezet általános tónusának növelése. Szabadkán a szakemberek lágy és kíméletes technikákat alkalmaznak, hogy biztosítsák a kicsik biztonságát és kényelmét a kezelések során.


A gyermekmasszázs segít az olyan problémák kezelésében, mint az izomhipertónia és hipotónia, a testtartási rendellenességek, valamint hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. A rendszeres masszázsalkalmak csökkentik a betegségek kockázatát és javítják a gyermek általános közérzetét. A szülők biztosak lehetnek Natasa professzionalizmusában, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a gyermekekkel való munkában, és figyelembe veszi a gyermekek szervezetének minden sajátosságát.


Kozmetikai és relaxációs masszázstechnikák


A kozmetikai és relaxációs masszázs ideális eszköz a feszültség oldására és a bőr állapotának javítására. Szabadkán különféle technikák állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a kívánt eredmények gyors elérését. A kozmetikai masszázs célja a bőr tónusának javítása, a duzzanatok csökkentése és a finom ráncok eltávolítása. A szakemberek speciális krémeket és olajokat használnak, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt, simává és feszessé téve azt.


A relaxációs masszázs igazi megváltás azok számára, akik stresszt és fáradtságot éreznek. A lágy, simogató mozdulatok segítenek ellazulni, oldani az izomfeszültséget és javítani a hangulatot. A relaxációs masszázs elősegíti az alvás normalizálását és az általános pszicho-emocionális állapot javulását, ami különösen fontos a modern életmód körülményei között.


Bőrradírozás


A bőrradírozás olyan eljárás, amely lehetővé teszi a bőr megtisztítását az elhalt hámsejtektől és annak textúrájának javítását. Szabadkán a szakemberek természetes összetevőket, például tengeri sót, cukrot, kávét és mézet használnak a bőrradírozáshoz. Ezek az összetevők nemcsak hatékonyan eltávolítják az elhalt sejteket, hanem táplálják is a bőrt, puhává és simává téve azt.


A bőrradírozást rendszeresen ajánlott végezni, hogy a bőr kiváló állapotban maradjon. Az eljárás után a bőr érzékenyebbé válik a hidratáló és tápláló szerek iránt, ami lehetővé teszi a kozmetikai termékek maximális hatásának elérését.


Gyógyító klasszikus masszázs felnőtteknek


A gyógyító klasszikus masszázs az egyik legkeresettebb eljárás a felnőttek körében Szabadkán. Segít a hát-, nyak- és vállfájdalmak kezelésében, az ízületek mozgékonyságának javításában és a normál vérkeringés helyreállításában. Natasa különféle technikákat alkalmaz, beleértve a gyúrást, a dörzsölést és a vibrációt, hogy elérje a maximális terápiás hatást.


Ezt a masszázst ajánlják osteochondrosis, radiculitis, myositis és más mozgásszervi betegségek esetén. A gyógyító masszázs javítja az általános közérzetet, oldja az izomfeszültséget és növeli a munkaképességet. A rendszeres kezelések hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez és az életminőség javításához.


Zárszó


A masszázsszolgáltatások Szabadkán széles lehetőségeket kínálnak az egészség és a szépség megőrzésére. A gyermekek gyógy- és megelőző masszázsa, a kozmetikai és relaxációs masszázs, a bőrradírozás, valamint a felnőttek gyógyító klasszikus masszázsa mind arra irányulnak, hogy javítsák a kliensek fizikai és érzelmi állapotát. Ha Natasához fordul, biztos lehet a szolgáltatások magas minőségében és az egyéni megközelítésben minden páciens esetében. Ennek eredményeként a rendszeres masszázsalkalmak segítenek megőrizni egészségét, fiatalságát és szépségét hosszú éveken át.