Univerzális fodrász Tatyana
Mindenféle férfi és női hajvágás. Hajfestés, dauer, hajformázás, frizurák. 33 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. 1991 óta dolgozom fodrászként. Ukrajnában, Kijevben saját szépségszalonom volt, emellett fodrászatot is tanítottam. Tanítványaim sok országban dolgoznak világszerte. Izraelben is saját szépségszalonom volt.

Cím: Vladimir Nazor utca 9. - bejárat a Maxim Gorkij utcáról ezen az ajtón.
Szolgáltatások árai
Összetett festési technikák előzetes konzultáció után (airtouch, handtouch, shatush, balayage és mások).
Női hajvágás
2000 RSD
Hajformázás
800-1500 RSD
Egyszínű hajfestés hosszra
3000-7000 RSD
Melírozás
4000 RSD-től
Handtouch
6000 RSD-től
Balayage
8000 RSD-től
Férfi hajvágás
600 RSD
Hajfestés, hajtövek
2000 RSD
Dauer
2500-6000 RSD
Szőke technikák: airtach
10000 RSD-től
Shatush
10000 RSD-től
Vélemények Tatyanáról
  • Лилия
    Hajvágást és hajfestést csináltam. Nagyon tetszett! Magabiztos kezek, képesség meglátni a megjelenést. Kiváló mester! Köszönöm.
A fodrászszolgáltatásokról Szabadkán

Fodrászszalon Szabadkán: az átváltozás művészete


Szabadka festői városának szívében található egy egyedülálló fodrászszalon, ahol minden ügyfél megtapasztalhatja a professzionális átváltozás varázsát. Ez a szalon nemcsak a magas színvonalú szolgáltatásairól híres, hanem a mester-univerzális fodrászról is, aki képes megvalósítani a legmerészebb ötleteket is.


Hajfestés: színek játéka


A hajfestés az egyik legkeresettebb szolgáltatás a szalonban. Itt kizárólag kiváló minőségű festékeket használnak, amelyek nemcsak gazdag színt kölcsönöznek a hajnak, hanem gondoskodnak is az egészségéről. Tatjana mester-univerzális segít kiválasztani az ideális árnyalatot, figyelembe véve az ügyfél megjelenésének jellemzőit és kívánságait. Legyen szó radikális színváltozásról vagy finom tónusozásról, az eredmény mindig felülmúlja a várakozásokat.


Kémiai hullámosítás: volumen és textúra


A kémiai hullámosítás szolgáltatás azoknak szól, akik gyönyörű göndör vagy hullámos hajról álmodnak, amely hosszú ideig tart. A szalonban modern, biztonságos készítményeket használnak, amelyek minimálisan károsítják a haj szerkezetét. A mester minden ügyféllel gondosan bánik, kiválasztva az optimális hullámosítási módszert, figyelembe véve a haj típusát és a kívánt eredményt. A mester professzionalizmusa és a minőségi anyagok használata révén a haj megőrzi természetes puhaságát és fényét.


Komplex hajfestés: gradiens és technikák


A komplex hajfestés egy művészet, amely különleges készségeket és művészi ízlést igényel a mestertől. A szalonban olyan technikákat kínálnak, mint az ombre, shatush, balayage és sok más. Tatjana mester-univerzális nemcsak technikailag helyesen végzi el a festést, hanem segít az ügyfeleknek kiválasztani azt a technikát, amely kiemeli egyéniségüket. A komplex hajfestés eredménye egy sokoldalú szín, lágy átmenetekkel és egyedi árnyalatokkal, amelyek mélységet és volument adnak a hajnak.


Hajápolás és helyreállítás: az egészség megőrzése


A festési és hullámosítási szolgáltatások mellett a szalon hajápolási és helyreállítási kezeléseket is kínál. A mester által használt speciális maszkok, szérumok és ampullák segítenek visszaállítani a haj egészséges megjelenését, fényét és erejét. Ezek a kezelések különösen fontosak a festés vagy hullámosítás után, mivel hozzájárulnak a haj szerkezetének helyreállításához és a károsodások elleni védelemhez.


Egyéni megközelítés: a siker kulcsa


Minden ügyfél a szalonban egyedi személyiség, aki különleges figyelmet és megközelítést igényel. Tatjana mester-univerzális Szabadkán mindig figyelmesen meghallgatja a kívánságokat, saját ötleteket javasol és megtalálja az optimális megoldást, amely kielégíti az ügyfelet. Ez a megközelítés lehetővé teszi a magas színvonalú eredmények elérését, és nemcsak szépséget, hanem önbizalmat is ajándékoz az ügyfeleknek.


Modern felszerelés és anyagok


A szalon modern felszereléssel van ellátva, amely lehetővé teszi a mester számára, hogy minden eljárást magas színvonalon végezzen. A munkában csak bevált és minőségi anyagokat használnak vezető gyártóktól. Ez garantálja a biztonságot és az eredmény tartósságát. Az ügyfelek biztosak lehetnek benne, hogy hajuk megbízható kezekben van.


Kényelmes és barátságos légkör


A szalon látogatása nemcsak lehetőséget nyújt az átváltozásra, hanem kiváló módja is a kikapcsolódásnak és a pihenésnek. A szalonban barátságos és otthonos légkör uralkodik, ami kellemes és felejthetetlen élménnyé teszi a látogatást. Az ügyfelek élvezhetik a finom kávét, az érdekes beszélgetéseket a mesterrel és a kellemes zenét.


Folyamatos fejlődés és tanulás


A mester-univerzális nem áll meg az elért eredményeknél, és folyamatosan fejleszti képességeit. A szemináriumok, mesterkurzusok és kiállítások rendszeres látogatása lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyen a fodrászati művészet világának újdonságaival és trendjeivel. Ez azt jelenti, hogy a szalon ügyfelei mindig számíthatnak a legmodernebb és legstílusosabb megoldásokra a hajuk számára.


Fodrászszalon Szabadkán: ahol az álmok valóra válnak


A szabadkai fodrászszalon az a hely, ahol az ápolt és gyönyörű haj álmai valóra válnak. A mester magas szintű professzionalizmusa, az egyéni megközelítés és a minőségi anyagok használata teszik ezt a szalont a város egyik legjobb helyévé. Akár radikálisan megváltoztatni szeretné megjelenését, akár csak frissíteni szeretné frizuráját, itt mindig örömmel fogadják és készek segíteni.