Gépi és számítógépes hímzés
Rajzok, jelek, logók, feliratok felvitele. Elfogadunk sorozatgyártású és egyedi megrendeléseket is. A termékek vagy késztermékek hímzése során a tervek alapján készül egy tervezőprogram, amelynek segítségével a rajz vagy fénykép öltésekre fordítódik le, amelyet a gép el tud olvasni és pontosan megvalósítani.

Bármilyen típusú munkát vállalunk üzleti hímzéssel kapcsolatban. Bármilyen mennyiség és feladat. Nagy tapasztalatunk van bonyolult projektek és feladatok kezelésében, és saját gyártóüzemmel rendelkezünk Szabadkán.
Szolgáltatások árai
A program elkészítése a bonyolultságtól függően 2-48 órát vehet igénybe, így a hímzéshez szükséges program elkészítésének költsége 300 RSD-től 5000 RSD-ig vagy annál magasabb összegig terjedhet.
Sapka, kalap és egyéb fejfedők márkázása
600 RSD-tól
Felhajtható javítások készítése
300 RSD-tól
Pólók, pólók, kapucnis pulóverek márkázása
600 RSD-tól
Tépőzáras felvarrók készítése
500 RSD-tól
Bevásárlótáskák, egyszerű hátizsákok hímzéssel
történő készítése
1100 RSD-tól
Konyhai szalvéták készítése hímzéssel
600 RSD-tól
Dekoratív tasakok készítése merch-el
700 RSD-tól
Portrék, tájképek készítése fotóöltés technikával
2000 RSD-tól
Hímzett takaró készítése
400 RSD-tól
Hímzett abrosz készítése
4000 RSD-tól
Esküvői ünnepi szalagkészletek készítése
1300 RSD-tól
Keresztelő ajándéktörölközők készítése
3000 RSD-tól
Dekoratív díszpárnák készítése hímzéssel
1500 RSD-tól
Szuvenír zászlók készítése
600 RSD-tól
Logóval ellátott ajándéktárgyak készítése: kulcstartók, könyvjelzők, hűtőmágnesek, szemüvegtokok, övtáskák, tokok személyes digitális eszközökhöz stb.
600 RSD-tól
Vélemények Máriáról
  • Шитикова Татьяна
    Köszönöm Máriának a csodálatos hímzést 😍😍😍
  • Шелкович Марина
    Köszönöm Máriának, hogy munkái segítségével meglephettem, megörvendeztethettem és megmutathattam fiamnak az ő csodálatos gyerekrajzainak egyedülálló felhasználási módját. Biztos vagyok benne, hogy ilyen módon gyerekkorban fejleszthető az önkifejezés, az alkotás sikerébe vetett hit és az önbizalom! Mária, köszönöm ezt a lehetőséget!!!
  • Виталий
    Mária, ez egyszerűen varázslat és csoda. Segített nekünk egy csodálatos ajándékot készíteni a fiamnak, egy olyan kapucnis pulóvert, ami csak neki van és senki másnak, szuper-exkluzív. Mária, nagyon köszönöm neked!!!
A hímzésről Szabadkán

Gép- és számítógépes hímzés Szabadkán: művészet és technológia


A gép- és számítógépes hímzés a hagyományos művészet és a modern technológia egyedülálló kombinációját képviseli. Szabadkán Mária különféle hímzési szolgáltatásokat kínál, amelyek széles körű igényeket elégítenek ki, a hímzett portréktól kezdve a szuvenír termékekig.


A gépi hímzés művészete


A gépi hímzés lehetővé teszi bonyolult és részletes minták létrehozását nagy pontossággal és sebességgel. Ez a módszer hímzőgépeket használ, amelyek automatikusan végrehajtják a beprogramozott mintákat. Ennek köszönhetően egyedi minták készíthetők különféle szövetekre és anyagokra.


Számítógépes hímzés: pontosság és minőség


A számítógépes hímzés a gépi hímzés következő szintje. Speciális programok és számítógépes berendezések segítségével a mesterek rendkívül pontos és részletes hímzéseket készíthetnek. Ez lehetővé teszi a legösszetettebb és legkifinomultabb minták megvalósítását, amelyeket kézzel lehetetlen lenne elkészíteni.


Hímzéskészítés szolgáltatások


A hímzéskészítési szolgáltatások magukban foglalják különféle dekoratív elemek létrehozását ruházathoz, kiegészítőkhöz és belső terekhez. A gépi hímzés lehetővé teszi logók, feliratok és minták alkalmazását bármilyen szövetre, ami ideális választássá teszi a termékek személyre szabására. A számítógépes hímzés biztosítja a magas minőséget és a termékek tartósságát.


Portréhímzés


A portréhímzés az egyik legkifinomultabb hímzésfajta, amely magas pontosságot és szakértelmet igényel. A modern technológiák segítségével a mesterek valósághű portrékat készíthetnek szövetekre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megőrizzük szeretteink emlékét, vagy egyedi ajándékot készítsünk. A hímzett portrék különleges varázssal és tartóssággal rendelkeznek, ami értékes emléktárggyá teszi őket.


Szuvenír termékek


A hímzett szuvenír termékek nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk egyéniségünket és emlékezetes ajándékokat készítsünk. A hímzés alkalmazható pólókra, sapkákra, törölközőkre, táskákra és más termékekre. Ez lehetővé teszi egyedi szuvenírek készítését különféle alkalmakra, legyen szó vállalati ajándékokról, esküvői szuvenírekről vagy turisztikai kiegészítőkről.


A gépi és számítógépes hímzés előnyei


A gépi és számítógépes hímzés számos előnnyel rendelkezik a kézi hímzéssel szemben. Először is, ez a módszer gyorsan elkészíthető megrendeléseket tesz lehetővé, ami különösen fontos nagy mennyiségek esetén. Másodszor, a hímzőgépek és számítógépes programok nagy pontosságot és minőséget biztosítanak a minták elkészítésében. Harmadszor, a modern technológiák használata lehetővé teszi bonyolult minták létrehozását, amelyeket kézzel nehéz lenne elkészíteni.


Egyéni megközelítés minden rendeléshez


Mária Szabadkán egyéni megközelítést kínál minden ügyfél számára, figyelembe véve minden kívánságot és követelményt. Függetlenül a rendelés összetettségétől, a mesterek készek optimális megoldásokat kínálni az ideális termék elkészítéséhez. Az ügyfelek széles választékot találnak szövetekből, fonalakból és mintákból, hogy pontosan azt kapják, amire szükségük van.


Technológiák és innovációk a hímzésben


A modern technológiák jelentősen kibővítik a hímzés lehetőségeit. A számítógépes programok használata nemcsak bonyolult minták létrehozását teszi lehetővé, hanem könnyen módosíthatóak is, az ügyfél igényei szerint. A gépi hímzés különféle anyagokkal dolgozhat, a pamuttól és vászontól a bőrig és szintetikus anyagokig.


Hímzés vállalkozások számára


A logók és céges szimbólumok hímzése ruházatra és kiegészítőkre nagyszerű módja a márka ismertségének növelésére. A vállalatok rendelhetnek hímzést egyenruhákra, promóciós ruházatra és ajándéktárgyakra, ami hozzájárul a pozitív vállalati imázs kialakításához és az emlékezetességhez. A hímzés magas minősége és tartóssága biztosítja a termékek hosszú távú megjelenését.


A gépi és számítógépes hímzés Szabadkán széles lehetőségeket kínál egyedi és kiváló minőségű termékek készítésére. Mária, e terület szakértője, különféle szolgáltatásokat nyújt, a hímzett portrék készítésétől a szuvenír termékek létrehozásáig. A modern technológiák és az egyéni megközelítés minden rendeléshez biztosítják a magas minőséget és az ügyfelek igényeinek kielégítését. Függetlenül a rendelés összetettségétől és mennyiségétől, a hímzési szolgáltatások segítenek megvalósítani a legmerészebb ötleteket és egyedi termékeket létrehozni.